На Віннниччині пройде фруктовий фестиваль, де обіцяють також перегони на каяках і футбол у болоті

Новини Вінниці / На Віннниччині пройде фруктовий фестиваль, де обіцяють також перегони на каяках і футбол у болоті

У Жмеринському районі 7 липня проведуть «смачний» фестиваль «ФруктосмакФест». Організатор запевняють, що зацікавлять гостей не лише ягодами та фруктами, але й іншими «родзинками». І місце підібрали незвичне – у долині між мальовничими подільськими селами Чернятин і Северинівка біля річки Рів.

У Жмеринському районі 7 липня проведуть «смачний» фестиваль «ФруктосмакФест». Організатори запевняють, що зацікавлять гостей не лише ягодами та фруктами, але й іншими «родзинками». І місце підібрали незвичне – у долині між мальовничими подільськими селами Чернятин і Северинівка біля річки Рів.

Фестиваль прийматиме Северинівська об'єднана територіальна громада. Свято розпочнеться о 15.00 і триватиме до опівночі.

Як запевняють організатори, під час заходу передбачені різні розваги: запливи на каяках, прогулянки на вітрильному катамарані, аквагрим, розіграш лотереї, пляжний волейбол, футбол у болоті та багато іншого.

Звісно ж, гостям запропонують скуштувати традиційні страви та фруктові смаколики.

Захід відбувається у межах проекту технічної фінансової допомоги Європейського Союзу Кластер «Яблуневий шлях» реалізовується в Україні в рамках програми «Мери за економічне зростання» (M4EG), що є новою ініціативою Європейського союзу.