На Віннниччині містяни «воюють» з рибалками, які засмічують берег річки Соб

Новини Вінниці / На Віннниччині містяни «воюють» з рибалками, які засмічують берег річки Соб

Мешканка Вінниччини Світлана Ром з міста Липовець б‘є на сполох – рибалки засмічують берег річки Соб. Жінка зазначає, що звичка залишати за собою непотріб стає нормою, з року в рік берег  цієї притоки Бугу стає все більш неприглядним.

Мешканка Вінниччини Світлана Ром з міста Липовець б‘є на сполох – рибалки засмічують берег річки Соб. Жінка зазначає, що звичка залишати за собою непотріб стає нормою, з року в рік берег цієї притоки Південного Бугу стає все більш неприглядним.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала Світлана Ром.

«Важко підібрати слова, але хочу достукатися хоча б до декількох людей із сотень. І якщо це станеться, то мої слова будуть не даремні. Роками спостерігаю одну і ту ж картину, коли мої батьки щороку, навесні традиційно прибирають берег нашої річки Соб, поряд з якою живуть. 

Останні роки берег збільшився, бо вода впала і став ще більшим місцем для звалищ сміття!

Людиииииии! Скажіть невже ви нелюди?  Чому рибалки, які приходять і сідають на бережку рибалити, залишають після себе пластикові стакани, пляшки, коробки з цигарок і сірників, чіпси, сухарики , їхні упаковки, пакети, карти, упаковки з консервів?», - йдеться в її дописі.

Жінка зазначає, що «з року в рік це все стає нормою і це страшно...», та не втрачає надію достукатись до тих, хто звик залишати а собою непотріб.

«Дуже хочеться вірити, що той, хто побачить ці фото, можливо впізнає своє сміття, а можливо хтось просто елементарно задумається...і теж, можливо, зробить «подвиг» не властивий «людині» і прибере після себе сміття! Допоможіть спасти нашу річку Соб!» - благає пані Світлана.

Новини Вінниці / На Віннниччині містяни «воюють» з рибалками, які засмічують берег річки СобНовини Вінниці / На Віннниччині містяни «воюють» з рибалками, які засмічують берег річки СобНовини Вінниці / На Віннниччині містяни «воюють» з рибалками, які засмічують берег річки СобНовини Вінниці / На Віннниччині містяни «воюють» з рибалками, які засмічують берег річки СобНовини Вінниці / На Віннниччині містяни «воюють» з рибалками, які засмічують берег річки СобНовини Вінниці / На Віннниччині містяни «воюють» з рибалками, які засмічують берег річки СобНовини Вінниці / На Віннниччині містяни «воюють» з рибалками, які засмічують берег річки СобНовини Вінниці / На Віннниччині містяни «воюють» з рибалками, які засмічують берег річки СобНовини Вінниці / На Віннниччині містяни «воюють» з рибалками, які засмічують берег річки СобНовини Вінниці / На Віннниччині містяни «воюють» з рибалками, які засмічують берег річки СобНовини Вінниці / На Віннниччині містяни «воюють» з рибалками, які засмічують берег річки СобНовини Вінниці / На Віннниччині містяни «воюють» з рибалками, які засмічують берег річки Соб
Марина Карабай

12 травня, 2020