На святкові дні для Вінниччини синоптики прогнозують зниження температури

Новини Вінниці / На святкові дні для Вінниччини синоптики прогнозують зниження температури

Літо добігає кінця. Про спеку можна лише згадувати. Синоптики попереджають про суттєве зниження температури. Вінниччину процес не омине. 

Літо добігає кінця. Про спеку можна лише згадувати. Синоптики попереджають про суттєве зниження температури. Вінниччину процес не омине. 

За даними Укргідрометцентру, у суботу та неділю на території Вінницької області зберігатиметься доволі спекотна погода без опадів. Вдень очікується температура повітря до +27 градусів, вночі – до +14. З понеділка, 23-го, синоптики прогнозують зниження денної температури до +24. А у вівторок, 24 серпня, навіть можливі незначні опади.

На думку фахівців порталу Gismeteo, невеличкий дощик можливий у Вінниці 21 і 22 серпня. Протягом перших двох вихідних днів вдень слід очікувати +23-24 градуси, а у вівторок навіть +26. Потім температура знизиться. Із середи знову прогнозуються дощі.

Портал Sinoptik вказує, що температура повітря не перевищуватиме +24 градуси навіть у найближчі дні. За прогнозами, починаючи від завтра, слід очікувати +22-24 градуси. У вівторок можливий дощ.

Далі буде ще холодніше. Так, у середу, 25 серпня, очікується +18 та рясні опади, а в останні дні серпня на температурному стовпчику можна буде побачити вдень навіть +15. Разом з тим, є ймовірність дощу.

Олег Верлан

20 серпня, 2021