На призовних дільницях ТЦК та СП Вінницької області триває приписка юнаків 2007 року народження

Новини Вінниці / На призовних дільницях ТЦК та СП Вінницької області  триває приписка юнаків 2007 року народження

У Вінницькій області на призовних ділянках триває приписка юнаків 2007 року народження. Про це повідомляє Вінницький обласний Територіальний Центр Комплектування та Соціальної Підтримки.

За інформацією ТЦК, усі громадяни, які викликаються для приписки до призовних дільниць, зобов'язані особисто прибути до районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки у строк, зазначений у повістці, та подати необхідні документи, перелік яких установлюється Міністерством оборони України.

Приписка проводиться районними (міськими) територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання.

«Приписка до призовних дільниць проводиться з метою взяття громадян на військовий облік, визначення їх кількості, ступеня придатності до військової служби, встановлення рівня освітньої підготовки, здобутої спеціальності і рівня фізичної підготовки. Крім того, у період приписки допризовників вивчаються їх ділові, індивідуально-психологічні та моральні якості. Приписці до призовних дільниць підлягають усі допризовники, які проживають на території району (міста)», - йдеться в повідомленні.

Не підлягають приписці до призовних дільниць громадяни України, які відбувають покарання в установах виконання покарань або до яких застосовано примусові заходи медичного характеру. 

«Посвідчення про приписку до призовної дільниці видається громадянам, приписаним до призовних дільниць, яких за результатами проходження комісії з питань приписки визнано придатними до військової служби або тимчасово непридатними до військової служби чи такими, що потребують лікування. Форма посвідчення про приписку визначається Міноборони», - повідомили в ТЦК та СП.