На початку осені вінничанам запропонували тепло в оселях: ПрАТ Вінницький завод «МАЯК» представив 12 видів електроприладів

Новини Вінниці / На початку осені вінничанам запропонували тепло в оселях: ПрАТ Вінницький завод «МАЯК» представив 12 видів електроприладів

Холодна нинішня осінь заздалегідь нагадала, що варто подумати про тепло в оселях, не надіючись на «дешевий газ». Електричні конвектори та котли від відомого виробника можуть стати запорукою того, що взимку не замерзнеш. За 20 років на ринку товари від «Термія» довели свою ефективність.

ПрАТ Вінницький завод «МАЯК» взяв участь у XXVIII міжрегіональній спеціалізованій виставці «Сучасний дім – 2021», яка відбувалася з 21 по 24 вересня у Торгово-промисловій палаті м. Вінниця.

Завод представив електроприлади, які вже понад 20 років виробляє під торговою маркою «Термія». Також підприємство  вже понад 10 років експортує продукцію на ринки країн Європейського Союзу та інших.

На сьогоднішній день ПрАТ Вінницький завод «МАЯК» виробляє 12 видів електроприладів, надає послуги з виробництва виробів під замовлення, послуги лабораторії випробувань, брокерські послуги та інші.

Завод виготовляє електричні конвектори та котли під відомими на ринку ЄС брендами: REINA (Великобританія), Warmesysteme (Німеччина), ThermoSphere (Великобританія), та іншими.

Купити електрообігрівальні прилади можна в офіційному інтернет-магазині ПрАТ «Вінницький завод «МАЯК».

Новини Вінниці / На початку осені вінничанам запропонували тепло в оселях: ПрАТ Вінницький завод «МАЯК» представив 12 видів електроприладів Новини Вінниці / На початку осені вінничанам запропонували тепло в оселях: ПрАТ Вінницький завод «МАЯК» представив 12 видів електроприладів Новини Вінниці / На початку осені вінничанам запропонували тепло в оселях: ПрАТ Вінницький завод «МАЯК» представив 12 видів електроприладів Новини Вінниці / На початку осені вінничанам запропонували тепло в оселях: ПрАТ Вінницький завод «МАЯК» представив 12 видів електроприладів
Олеся Рудницька

27 вересня, 2021