На околиці Вінниці чоловік облаштував у сараї «свинокомплекс», а фекалії зливав у відкриту яму

Новини Вінниці / На околиці Вінниці чоловік облаштував у сараї «свинокомплекс», а фекалії зливав у відкриту яму

Поруч з батьківським будинком на Тяжилові вінничанин самовільно огородив неприватизовану територію, де збудував сарай. У цьому приміщенні «фермер» облаштував свиноферму. Продукти життєдіяльності тварин він зливав у вириту яму та розкидував по ділянці.

Смердюче «сусідство» не сподобалося мешканцям прилеглих будинків. Вони і поскаржилися на підприємливого чоловіка.

«Перед вами «чудо» інженерної думки й винахідливості одного з мешканців вул. Лугової. Чоловік розводить свиней і от викопав таку «каналізаційну яму» прямо в землі позаду приміщення, де він їх утримує», - зазначають у КП «Муніципальна варта».

Комунальники вказують, що людину не турбувало те, що поряд річка Тяжилівка, а він у такий спосіб забруднює довкілля. Також вінничанина не хвилювала думка сусідів, адже сморід навколо стоїть страшений.

«Наші інспектори склали на цього громадянина протокол про адміністративне правопорушення», - додають у комунальному підприємстві.

Інше питання, чи зрозумів вінничанин помилку та чи планує облаштувати свиноферму інакше або перевезти її подалі від осель?.. Є сумніви.

Новини Вінниці / На околиці Вінниці чоловік облаштував у сараї «свинокомплекс», а фекалії зливав у відкриту ямуНовини Вінниці / На околиці Вінниці чоловік облаштував у сараї «свинокомплекс», а фекалії зливав у відкриту ямуНовини Вінниці / На околиці Вінниці чоловік облаштував у сараї «свинокомплекс», а фекалії зливав у відкриту ямуНовини Вінниці / На околиці Вінниці чоловік облаштував у сараї «свинокомплекс», а фекалії зливав у відкриту яму