На Гайсинщині упіймали підозрюваного у звірячому пограбуванні жінки-інваліда та її сина

Новини Вінниці / На Гайсинщині упіймали підозрюваного у звірячому пограбуванні жінки-інваліда та її сина

Кілька днів тому в селі Носівці, що на Гайсинщині, був скоєний жахливий злочин. У приватний будинок, де проживають прикута до ліжка 80-річна жінка та її 61-річний син, увірвався невідомий зловмисник. Нелюд почав палицею бити беззахисних господарів, вимагаючи віддати гроші й цінні речі. Потерпілі віддали йому всі свої заощадження – близько 700 грн. Після того злочинець швидко зник.

Кілька днів тому в селі Носівці, що на Гайсинщині, був скоєний жахливий злочин. У приватний будинок, де проживають прикута до ліжка 80-річна жінка та її 61-річний син, увірвався невідомий зловмисник. Він почав палицею бити беззахисних господарів, вимагаючи віддати гроші й цінні речі. Потерпілі віддали йому всі свої заощадження – близько 700 грн. Після того той швидко зник.

Прийшовши до тями від пережитого, постраждалий чоловік одразу пішов до поліції. Він розповів про те, що сталося, описав прикмети грабіжника. Гайсинські оперативники доволі швидко вийшли на слід нелюда.

Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, за підозрою у скоєні грабіжницького нападу був затриманий 22-річний місцевий житель. Під час розслідування з'ясувалося, що цей молодик напередодні нападу на пенсіонерів з будинку свого родича поцупив 4 тис. грн та дорогий годинник.

Підозрюваному загрожує до 12 років ув'язнення та конфіскація майна.

Юрій ЯРМОЩУК