На дні. Вінницька Нива втретє поступилася і опинилася на останньому місці

Новини Вінниці / На дні. Вінницька Нива втретє поступилася і опинилася на останньому місці

Втретє поспіль вінницька Нива програє. Цього разу сильнішим виявився колектив «Поділля» з Хмельницького, який удома переміг вінничан з рахунком 2:1. Вирішальний гол господарі майданчику забили у доданні хвилини.

Втретє поспіль вінницька Нива програє. Цього разу сильнішим виявився колектив «Поділля» з Хмельницького, який удома переміг вінничан з рахунком 2:1. Вирішальний гол господарі майданчику забили у доданні хвилини.

Як зазначає прес-служба вінницького клубу, дебют виїзної гри пройшов за переваги господарів, які одразу прагнули взяти «бика за роги». «Нива» переважно грала от захисту. Лише на 30-й хвилині серйозно огризнулася: Артур Загорулько пробив під поперечину. І височенний голкіпер Андрій Федоренко із трудом перевів м’яча на кутовий.

Другий тайм, як і матч в цілому, став бенефісом нашого воротаря Максима Гурідова, який виконав низку вдалих сейвів і врятував після виходу віч-на-віч. На жаль, навіть він був безсилим допомогти «Ниві» на  59-й хвилині, коли Артем Гайдаш розстрілював ціль із близької відстані. 1:0.

«Холодний душ» посприяв нашій команді пожвавити атакувальні дії, на вістрі яких був форвард Ярослав Браславський. На 61-й хвилині він увірвався до карного майданчику, був збитий, але свисток арбітра мовчав.

Але вже через кілька хвилин Ярослав виконав небезпечний прорив по іншому флангу, правому. Він виконав чіткий простріл на 11-метрову позначку, який замкнув Артур Загорулько. Це дебютний гол Загорулька в офіційних матчах за нашу команду і взагалі перший гол «Ниви» в сезоні. 1:1!

На 75-й хвилині Артур Загорулько після передачі Дениса Долінського міг подвоювати рахунок. Але шкіряна куля після його пострілу по-зрадницьки «поцілувала» штангу і пішла за межі поля.

На фініші тайму «Поділля» притисло вінничан до воріт, і «Man of the Match» Максим Гурідов стрибав, як білка в колесі. Він відбив стільки ударів, скільки зазвичай буває в кількох іграх.

Гра потроху котилася до нічиєї. Арбітр додав до основної частини сім хвилин. Трохи дивно, адже серйозних пауз у матчі не було. Окрім періоду, коли різнокольоровий дим покрив поле, адже фани «Поділля» викинули фаєри на поле. І вже на доданих хвилинах господарі вирвали перемогу. М’яч із близької відстані добив у ціль Андрій Ліповуз. 2:1.

Макс Мельник

11 серпня, 2019