На 30% економніший: на маршрут вийшов перший тролейбус зібраний у Вінниці (ФОТО)

Новини Вінниці / На 30% економніший: на маршрут вийшов перший тролейбус зібраний у Вінниці (ФОТО)

Сьогодні, 17 травня, у Вінниці почав курсувати перший тролейбус вінницького виробництва. Його зібрали праційвники «Вінницької транспортної компанії». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Сергій Моргунов.

Сьогодні, 17 травня, у Вінниці почав курсувати перший тролейбус вінницького виробництва.

Його зібрали праційвники «Вінницької транспортної компанії». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міський голова Сергій Моргунов.

«Збірка тролейбуса на базі кузова першої комплектності – перспективний варіант.Фахівці нашого комунального транспортного підприємства підібрали комплектацію обладнання переважно вітчизняного виробництва. Українська електронна система управління, вінницька система інформаційного керування. Також 5 км автономного ходу, система вентиляції у салоні, інноваційні деталі, які спростять експлуатацію та підвищать рівень безпеки. А ще – майже 30% економії електроенергії порівняно з тролейбусами старого покоління. Вчора ми його протестили, а відсьогодні це можуть робити уже всі пасажири», -  написав мер.

Фото із сторінки  Сергія Моргунова у Facebook.

Новини Вінниці / На 30% економніший: на маршрут вийшов перший тролейбус зібраний у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / На 30% економніший: на маршрут вийшов перший тролейбус зібраний у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / На 30% економніший: на маршрут вийшов перший тролейбус зібраний у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / На 30% економніший: на маршрут вийшов перший тролейбус зібраний у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / На 30% економніший: на маршрут вийшов перший тролейбус зібраний у Вінниці (ФОТО)Новини Вінниці / На 30% економніший: на маршрут вийшов перший тролейбус зібраний у Вінниці (ФОТО)