Музичний подарунок Вінниці до Дня святого Миколая: 18 грудня виступить Єгор Грушин

Новини Вінниці / Музичний подарунок Вінниці до Дня святого Миколая: 18 грудня виступить Єгор Грушин

Єгор Грушин – зірка сучасної неокласики, чиє ім’я добре знане не лише в Україні, а й в усьому світі. Він «обробив» свою музику так, як ювеліри обробляють діаманти, і проживає кожну свою ноту із витонченим смаком, легкістю та щирістю. Його альбоми слухають мільйони, а рік тому під час туру з неабияким успіхом приймали у Китаї.

Єгор Грушин – зірка сучасної неокласики, чиє ім’я добре знане не лише в Україні, а й в усьому світі.

Він «обробив» свою музику так, як ювеліри обробляють діаманти, і проживає кожну свою ноту із витонченим смаком, легкістю та щирістю.

Його альбоми слухають мільйони, а рік тому під час туру з неабияким успіхом приймали у Китаї.

Вже у п’ятницю знаменитий композитор, віртуозний піаніст Єгор Грушин приїде у Вінницю, аби 18 грудня о 19.00 у обласній філармонії зіграти наживо для усіх вінничан.

Під час концерту «Together» партнеркою артиста на вінницькій сцені стане його дружина – талановита віолончелістка, лауреат всеукраїнських і міжнародних конкурсів Роксолана Грушина.

- На концерті можна буде відчути підтримку й протиставлення жіночого і чоловічого, емоційного і виваженого, гармонійного та мелодійного. Ми покажемо, як милозвучно поєднуються і доповнюють одне одного королівське звучання роялю та оксамитовий тембр віолончелі. А доповнить ці музичні історії атмосферний відеоряд, який ми готуємо спеціально для цього концерту, - обіцяють музиканти.

На вінницькому концерті Єгора і Роксолани Грушиних, що пройде під гаслом: «Найкраща музична подія цієї зими!» - прозвучать як нові твори, яких ще не чули слухачі, так і найкращі композиції артистів.

– Ми гарантуємо, що всі вінничани, які 18 грудня прийдуть на цей концерт, будуть неабияк вражені  побаченим і почутим, – відзначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Вінницькі глядачі, які вже так скучили за концертами, зможуть відпочити, розслабитись, забути про всі проблеми, відпустити буденність, заплющити очі і насолоджуватись дивовижними гармоніями, які часто асоціюють з «бальзамом для душі». Будуть забезпечені всі умови для цього - атмосфера, емоції, що зроблять цей вечір незабутнім для кожного!

За 8 років творчості Єгор Грушин дав понад 400 концертів, презентував світу 5 альбомів, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом, один «живий» альбом та став автором саундтреків до багатьох вітчизняних фільмів та серіалів.

Стиль, у якому творить композитор - сучасна класика (modern classical music), яка є легкою для сприйняття, але водночас і насиченою різноманітними мелодіями та паттернами, які наче й нові і водночас - як забуті старі, заховані десь глибоко у нашій душі.

Загалом музику Єгора Грушина можна назвати саундтрековою, вона пульсує, ллється, плаче, усміхається, зітхає, перетікає, живе, звучить наче з космосу, інколи переживає особисті хвилювання персонажів, передає глибини людських образів, малює природу.

Приходьте за особливими емоціями у п’ятницю, 18 грудня, о 19.00 у Вінницьку обласну філармонію на концерт Єгора і Роксолани Грушиних.

Квитки на концерт коштують від 190 до 310 гривень.

Придбати їх можна на сайтах http://bilet.vn.ua  і https://afisha.vn.ua, а також у касах Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, «Універмагу» й Вінницької обласної філармонії.

Пригощає ресторан сучасної грузинської кухні «Georgian Factory».

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Олеся Рудницька

15 грудня, 2020