МОЗ не дозволяє послаблювати карантин на Вінниччині

Новини Вінниці / МОЗ не дозволяє послаблювати карантин на Вінниччині

Вінниччина та ще 16 областей, а також Київ не готові до послаблення карантину. Про це сьогодні повідомили в МОЗ України. Зокрема, не відповідають вимогам МОЗ за показниками захворюваності Вінницька, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.

Вінниччина та ще 16 областей, а також Київ, не готові до послаблення карантину. Про це сьогодні повідомили в МОЗ України. Зокрема, не відповідають вимогам МОЗ за показниками захворюваності Вінницька, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області та місто Київ.

Щодо Вінниччини, то тут, за даними міністерства, передбачено 1177 ліжок для "ковідних" хворих у лікарнях першої хвилі. За 14 минулих днів рівень захворюваності в області склав 56,5 на 100 тисяч населення. Охоплення тестуванням за минулий тиждень - 142,4 на 100 тисяч людей.

Нагадаємо, минулої доби у Вінницькій області виявлено 103 нових випадки коронавірусу

 

Новини Вінниці / МОЗ не дозволяє послаблювати карантин на Вінниччині Новини Вінниці / МОЗ не дозволяє послаблювати карантин на Вінниччині Новини Вінниці / МОЗ не дозволяє послаблювати карантин на Вінниччині