Моторошна аварія біля Гнівані на Вінниччині: одна людина загинула, двоє дорослих та двоє дітей постраждали (ФОТО)

Новини Вінниці / Моторошна аварія біля Гнівані на Вінниччині: одна людина загинула, двоє дорослих та двоє дітей постраждали (ФОТО)

Моторошна аварія за участю вантажівки та легковика сталася ввечері 27 грудня у Тиврівському районі на Вінниччині. Неподалік Гнівані зіткнулись вантажівка та легковик Volkswagen Caddy.

Моторошна аварія за участю вантажівки та легковика сталася ввечері 27 грудня у Тиврівському районі на Вінниччині. Неподалік Гнівані зіткнулись вантажівка ГАЗ-53 та легковик Volkswagen Caddy.

За попередніми даними поліції, за кермом вантажівки був 37-річний житель Тиврівського району. Розвертаючись на дорозі, він не врахував обстановки та не надав переваги в русі легковику, внаслідок чого й слалася аварія.

У результаті госпіталізовані обидва водії, а також діти 5 і 8 років, які були у «Фольксвагені». А життя 62-річної пасажирки іномарки врятувати не вдалося – жінка загинула.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ, якщо провину водія вантажівки доведуть, йому загрожує до 8 років ув’язнення. 

Фото із Facebook-сторінки Максима Задорожного

Новини Вінниці / Моторошна аварія біля Гнівані на Вінниччині: одна людина загинула, двоє дорослих та двоє дітей постраждали (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна аварія біля Гнівані на Вінниччині: одна людина загинула, двоє дорослих та двоє дітей постраждали (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна аварія біля Гнівані на Вінниччині: одна людина загинула, двоє дорослих та двоє дітей постраждали (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна аварія біля Гнівані на Вінниччині: одна людина загинула, двоє дорослих та двоє дітей постраждали (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна аварія біля Гнівані на Вінниччині: одна людина загинула, двоє дорослих та двоє дітей постраждали (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна аварія біля Гнівані на Вінниччині: одна людина загинула, двоє дорослих та двоє дітей постраждали (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна аварія біля Гнівані на Вінниччині: одна людина загинула, двоє дорослих та двоє дітей постраждали (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна аварія біля Гнівані на Вінниччині: одна людина загинула, двоє дорослих та двоє дітей постраждали (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна аварія біля Гнівані на Вінниччині: одна людина загинула, двоє дорослих та двоє дітей постраждали (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна аварія біля Гнівані на Вінниччині: одна людина загинула, двоє дорослих та двоє дітей постраждали (ФОТО)