Моргунов дотримав слова: у Вінниці з 30 квітня відновлюється робота ринків

Новини Вінниці / Моргунов дотримав слова: у Вінниці з 30 квітня відновлюється робота ринків

«Останньою краплею» для міської влади Вінниці у прийнятті такого рішення стало відео з літинським фермером, який від безвиході перекопав врожай зеленої цибулі, яку не мав як продати та довезти до ринку. Отже поки на рівні держави лише обіцяли обговорити питання пом’якшення карантинних «заборон», а обласна влада вичікувала, у Вінниці зробили крок… на зустріч фермерам.

Мабуть, «останньою краплею» для міської влади Вінниці у прийнятті такого рішення стало відео з літинським фермером, який від безвиході перекопав врожай зеленої цибулі, яку не мав як продати та довезти до ринку. Отже поки на рівні держави лише обіцяли обговорити питання пом’якшення карантинних «заборон», а обласна влада вичікувала, у Вінниці зробили крок… на зустріч фермерам.

Вінницька міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на підставі Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 27.04.2020р. № 14 28 квітня прийняла рішення щодо поновлення роботи ринків.

Працівники ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області мають провести обстеження обєктів на відповідність їх умовам безпечної торгівлі. По кожному ринку мають скласти відповідні акти та видати відповідний наказ.

З 30 квітня працюватимуть ринки у робочі дні з 10:00 до 14:00, а у вихідні та святкові – з 10:00 до 16:00.

Нагадаємо, вранці мер Вінниці С.Моргунов обіцяв вдновити роботу ринків з четверга.

Макс Мельник

28 квітня, 2020