Фермер з Вінниччини через закриття ринків перекопав урожай власної цибулі (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Фермер з Вінниччини через закриття ринків перекопав урожай власної цибулі (ВІДЕО)

Фермер з Літинського району Вінниччини Микола Кипоренко вимушений був перекопати майже всю витрощену у теплиці зелену цибулю. Таким чином він виказав протест авторам заборони торгувати городиною на ринках. Частину врожаю вінницький аграрій залишив – каже, що для благодійників.  

Фермер з Літинського району Вінниччини Микола Кипоренко вимушений був перекопати майже всю вирощену у теплиці зелену цибулю. Таким чином він висловив протест авторам заборони торгувати городиною на ринках. Частину врожаю вінницький аграрій залишив – каже, що для благодійників.  

На власному YouTube-каналі на початку квітня фермер показав, як у теплиці перекопує врожай зеленої цибулі. Чоловік розказує, за скільки купував насіння, а також про те, що свіжа городина укріплює імунітет. Мала б укріплювати. Проте аграрій вирішив позбавитися від більшої частини врожаю, адже через закриття ринків немає, де його реалізувати.

Мабуть, з жалем дивилися ці кадри містяни, які з радістю придбали б зелену цибулю. Також фермер пообіцяв показати, як лопатою знищуватиме врожай редиски.

«Немає ринків збуту через те, що закрили базари, все це піде туди ж, куди і цибуля», - підкреслив фермер.

Проте частину врожаю цибулі він залишив для благодійників. Чоловік пояснив, що згоден віддати городину до будинку літніх людей, якщо благодійники викопають та довезуть або дадуть гроші на паливо, щоб довезти.

Зазначимо, що у Тульчині Вінницької області 27 квітня місцеві підприємці вийшли на акцію протесту під будівлю місцевих міськради та РДА через незгоду в політикою карантину, адже в них вимагають сплати податків, забороняючи працювати.