Модернізований Гайсинський молокозавод почав постачати свою продукцію до Латвії, Білорусі, Грузії, Молдови, Єгипету, Йорданії, В'єтнаму, Саудівської Аравії

Новини Вінниці / Модернізований Гайсинський молокозавод почав постачати свою продукцію до Латвії, Білорусі, Грузії, Молдови, Єгипету, Йорданії, В'єтнаму, Саудівської Аравії

На базі ТОВ «Гайсинський молокозавод» відбулось засідання Громадської організації «Вінницький Бізнес Клуб» . Про це повідомляє прес-служба Вінницької ОДА.

На базі ТОВ «Гайсинський молокозавод» відбулось засідання Громадської організації «Вінницький Бізнес Клуб». Про це повідомляє прес-служба Вінницької ОДА.

ТОВ «Гайсинський молокозавод», який був заснований ще в 1932 році, нині експлуатує лише сучасне технологічне обладнання, адже був повністю модернізований протягом останніх 10 років.

За роки свого існування підприємство зарекомендувало себе як виробник молочної продукції найвищої якості, спеціалізуючись на виготовленні твердих та м’яких сирів, масла та сухих молочних продуктів.

За словами керівника заводу Тараса Осадчого, завдяки технологічній модернізації на підприємстві освоєно випуск широкого асортименту продукції.

«Виробництво автоматизоване, тому ми можемо контролювати всі його етапи, постійно стежимо за якістю та безпекою продукції, що дозволило розширити географію її поставок в такі країни як: Латвія, Білорусь, Грузія, Молдова, Єгипет, Йорданія, В'єтнам, Саудівська Аравія. На підприємстві працює 210 осіб, із середньою заробітною платою близько 8000 грн. Крім того, на сьогоднішній день технологічні потужності заводу дозволяють щомісяця виробляти 300 тон твердих і 180 тон м'яких сирів, 540 тон масла і спредів, 360 тон сухих молочних продуктів», - розповів Тарас Осадчий.

Очільник підприємства розповів, що на початку 2018 року був запущений в експлуатацію цех з виробництва сухих молочних продуктів, що дозволило виробляти суху сироватку і сухе знежирене молоко.

Загалом, під час засідання представники об’єднання обрали голову та членів Ради громадської організації, а також голову ГО «Вінницький Бізнес Клуб», 3-річний термін перебування попередніх очільників на посаді згідно Статуту організації, завершився.

Так, за підсумками голосування одноголосно було підтримано переобрання В’ячеслава Калініченка головою ГО «Вінницький бізнес клуб» та обрання Миколи Овчарука на посаду голови Ради громадської організації.