Міжнародний день пам‘яті тварин, які загинул від рук людини, вінничани можуть відзначти доброю справою

Новини Вінниці / Міжнародний день пам‘яті тварин, які загинул від рук людини, вінничани можуть відзначти доброю справою

Щорічно 6 листопада відзначають Міжнародний день пам’яті тварин, які загинули від рук людини. У цей день запалюють свічки в пам’ять про тварин, які загинули від рук людей, звірів яких приспали в притулках, та які стали жертвами жорстокого поводження.

Щорічно 6 листопада відзначають Міжнародний день пам’яті тварин, які загинули від рук людини. Захисники тварин запалюють свічки пам‘яті.

Тож вінничани, які переймаються долею братів наших менших, також можуть запалити свічку. Ми ж пропонуємо долучитись у цей день до важливої справи - перерахувати кошти на стерилізацію тварин, яких волонтерка та громадська активістка Катя Христич привезла із одного з сіл на Вінниччині.

«Вінниця! Будь-ласка, допоможіть оплатити стерилізацію 5-ти собак і 2-ох кішок, доставлених мною вчора з с. Широка Гребля.

Справа в тому, що в цьому селі є жіночка, яка не може пройти повз голодну безпритульну тварину. Односельчани зрузуміли це і почали підкидати собак і котів їй у двір. Також 2-ох собак вона нещодавно забрала сама з траси. Їх хтось викинув, просто, на повороті в село. Собаки скиталися перелякані і голодні. Одного дня, жінці вдалося привести їх за собою додому. Тепер не може прилаштувати, бо «дівчат» ніхто не бере. Дуже потрібна допомога в оплаті стерилізації!

Сума до збору: 700×4+580+300×2= 3980 грн. Карта Приват: 5168 7427 1338 3499 Христич Катя (перекази з карт ін. банків за посиланням: https://sendmoney.privatbank.ua/ru). Є PayPal, можу відправити в особисті повідомлення. (067) 424-90-34, (093) 456-04-00", - йдеться в її дописі у Facebook.

Марина Карабай

6 листопада, 2020