Місцева партія запустила сайт, де збиратиме ідеї розвитку Вінниці

Новини Вінниці / Місцева партія запустила сайт, де збиратиме ідеї розвитку Вінниці

«ПАРТІЯ ВІННИЧАН» вже розробила 15 основних пунктів-напрямів для успіху обласного центру.

«ПАРТІЯ ВІННИЧАН» вже розробила 15 основних пунктів-напрямів для успіху обласного центру.

Однак вінничани, що мають своє бачення розвитку Вінниці можуть в режимі онлайн, на партійному сайті, запропонувати власну ідею.

Про це заявив на своїй фейсбук-сторінці координатор «ПАРТІЇ ВІННИЧАН» у місті Вінниця Роман Корченюк. https://www.facebook.com/profile.php?id=100002069528676

«Ми розробили 15 основних напрямків розвитку Вінниці. «ПАРТІЯ ВІННИЧАН» докладе максимум зусиль, щоб реалізувати їх. Але ми відкриті до нового і зацікавлені у Вашому баченні розвитку міста. Для цього ми запустили сайт, щоб ви могли повідомити про власні ідеї, проєкти для нашого міста, також ми очікуємо на ваші зауваження та поради щодо визначених нами напрямків. Важливо. Наша програма не є догмою, ми пропонуємо вінничанам вдосконалювати її в режимі онлайн, з можливістю постійного покращення, актуалізації та редагування за принципом Вікіпедії. Також пропонуємо вінничанам долучитися до розробки конкретних проектів ті їх впровадження. Переходьте за посиланням https://vinnychany.vn.ua/ - ми очікуємо на ваші ідеї для нашого міста!» - повідомляє координатор партії у Вінниці.

admin

9 вересня, 2020