«Міс Україна 2021» Олександру Яремчук з Вінниччини не пускають на конкурс «Міс світу» у Пуерто-Ріко

Новини Вінниці / «Міс Україна 2021» Олександру Яремчук з Вінниччини не пускають на конкурс «Міс світу» у Пуерто-Ріко

Володарці титулу «Міс Україна-2021» 22-річній Олександрі Яремчук з Вінниччини не відкривають американську візу. Через це опинилася під загрозою її участь у конкурсі «Міс світу».

Про це йдеться у сюжеті ТСН у п'ятниця, 12 листопада. Міжнародний конкурс відбудеться у Пуерто-Ріко 17 грудня. Однак бути там уродженка Калинівки має вже за тиждень. Цей острів у Карибському морі належить Штатам.

Як повідомляють журналісти, про причини відмови у наданні американскої візи не відомо. Олександра не може потрапили навіть у посольство США в Україні.

Організатори конкурсу «Міс Україна» змушені звернутися за допомогою до консульства. Відповіді наразі немає.

Більш того, проблеми з документами виникли також у віце-міс. Тому, якщо О.Яремчук все ж не отримає візу США вчасно, замість неї на престижний конкурс може поїхати Ольга Шамрай – володарка титулу «Міс Інтернешнал».

Нагадаємо, раніше NaПарижі писав про те, що 21 жовтня у столичному Палаці «Україна» відбувся яскравий фінал конкурсу, а Олександра Яремчук з Вінниччини отримала корону «Міс Україна» вартістю у три мільйони доларів.

Переможниця 30-го конкурсу краси «Міс Україна» завжди мріяла стати актрисою та перукарем. Близько 10 років дівчина професійно займалася танцями. Олександра багато подорожує та активно веде свій блог у Instagram. Вона не афішує своїх тісних відносин з 36-річним бізнесменом Андрієм Дегодою. Хоча «зірка» раніше казала, що зустрічається зі звичайним хлопцем з Києві, який працює в ІТ-сфері, родина її бойфренда в українському списку Forbes розташована на 45 місці з доходом у 11 млн грн за рік.

Олеся Рудницька

13 листопада, 2021