Медициною Вінниччини займатиметься новий департамент: голова ОДА Борзов підписав розпорядження

Новини Вінниці / Медициною Вінниччини займатиметься новий департамент: голова ОДА Борзов підписав розпорядження

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов ліквідував департамент охорони здоров’я облдержадміністрації. Відповідне розпорядження він підписав 27 липня. У документі, зокрема, йдеться:

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов ліквідував департамент охорони здоров’я облдержадміністрації. Відповідне розпорядження він підписав 27 липня. У документі, зокрема, йдеться:  

"1. Припинити Департамент охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації (ідентифікаційний код 40196748) шляхом ліквідації.

2. Утворити ліквідаційну комісію Департаменту охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації (21036, м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7) у складі згідно з додатком.

3. Установити двомісячний строк заявлення кредиторами своїх вимог до Департаменту охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації, що ліквідовується, з дня оприлюднення відповідного повідомлення.

4. Директору Департаменту охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації Людмилі Грабович попередити працівників Департаменту про їх наступне вивільнення у зв'язку із ліквідацією Департаменту".    

Через два дні - 29 липня С.Борзов підписав нове розпорядження - "Про утворення Департаменту охорони здоров’я та реабілітації Вінницької обласної державної адміністрації".

За словами голови ОДА, реорганізація пов’язана з тим, що «курортами» має займатися департамент охорони здоров’я, а не ЖКГ, як це було з 2015-го.

Як писав NaПарижі, істинною причиною здається інша – бажання за спрощеною процедурою звільнити з посади керівника департаменту Людмилу Грабович. Нагадаємо, ліквідація департаменту та створення нового збіглося у часі з перебуванням Л.Грабович у лікарні, де їй роблять планову операцію.