Голова Вінницької ОДА Борзов взявся реформувати департамент, коли його очільниці виконують хірургічне втручання

Новини Вінниці / Голова Вінницької ОДА Борзов взявся реформувати департамент, коли його очільниці виконують хірургічне втручання

У Facebook очільник Вінниччини Сергій Борзов написав про те, що повертає попередню структуру – «департамент охорони здоров’я та курортів». Він має змінити нинішній «департамент охорони здоров’я». Більш того, реорганізація передбачає призначення нового керівника за спрощеною процедурою, і саме у той час, коли очільниця депаратменту на лікарняному не через тиск чи «серце», а планове оперативне втручання. Про що губернатор не написав.

У Facebook очільник Вінниччини Сергій Борзов написав про те, що повертає попередню структуру – «департамент охорони здоров’я та курортів ОДА». Він має змінити нинішній «департамент охорони здоров’я». Більш того, реорганізація передбачає призначення нового керівника за спрощеною процедурою. І саме у той час, коли очільниця депаратменту на лікарняному не через тиск чи «серце», а планове оперативне втручання. Про що губернатор не написав.

За словами голови ОДА, реорганізація пов’язана з тим, що «курортами» має займатися департамент охорони здоров’я, а не ЖКГ, як це було з 2015-го. Проте істинною причиною здається інша – бажання змінити Людмилу Грабович. За власною інформацією видання, з минулого тижня вона перебуває у лікарні, де її готували до операції.

Через реформування департаментів змінювали керівництво і раніше. Тобто схема залишається традиційною…

Олег Верлан

27 липня, 2020