Медично-санітарну частину відкриють у Могилів-Подільському прикордонному загоні

Новини Вінниці / Медично-санітарну частину відкриють у Могилів-Подільському прикордонному загоні

Цьогоріч Могилів-Подільський прикордонний загін відзначає 26-річницю створення. Іменни загін, якому торік указом президента з було присвоєно ім’я Героя України В’ячеслава Семенова, святкуватиме завтра, 8 травня.

Цьогоріч Могилів-Подільський прикордонний загін відзначає 26-річницю створення. Іменни загін, якому торік указом президента з було присвоєно ім’я Героя України В’ячеслава Семенова, святкуватиме завтра, 8 травня.

В рамках урочистих заходів після реконструкції відкриють сучасну медично-санітарну частину, де оздоровлюватимуться прикордонники. Як розповіли NaПарижі у прес-службі відомства, раніше медичний пункт служби охорони здоров’я на території зогону був. Два роки тому його переселили у пристосоване приміщення. Колишню будівлю віддали під 18-квартирний будинок для учасників АТО.

За короткий час у приміщенні, куди перевели медчастину, зробили реконструкцію. Сьогодні вона обладнана за сучасними стандартами на 40 ліжок. Воїни, котрі отримали поранення під час бойових дій, та інші військовослужбовціі, матимуть можливість тут отримувати медичні та фізіотерапевтичні послуги. Ремонтні роботи виконували за кошти благодійників, обласного бюджету, а також за підтримки керівництва ДПСУ.

Раніше NaПарижі повідомляв, що на кордоні з Молдовою розпочав працювати новий відділ прикордонної служби "Цекинівка".