Маленькі вінницькі футболісти здобули «срібло» на турнірі «Utmost Cup-2018»

Новини Вінниці / Маленькі вінницькі футболісти здобули «срібло» на турнірі «Utmost Cup-2018»

У Вінниці проходив фінал міжнародного футбольного турніру «Utmost Cup-2018». У ньому брали участь юні футболісти з різних регіонів нашої країни, а також Болгарії, Румунії і Молдови. Матчі проходили на трьох вінницьких футбольних майданчиках зі штучним покриттям – СК «Нива», Палацу дітей та юнацтва та ЗОШ № 35. Вінницька команда «Прем’єр-Нива» у турнірі здобула «срібло», поступившись юним футболістам з сусідньої країни. «У молодшій групі до фіналу вийшли молдовська команда «Буюкань» (Кишинів, Молдова) і вінницька «Прем’єр- Нива». По ходу гри підопічні Олександра Гайдаржи і Андрія Панчука вели в рахунку, але все ж не втримали перевагу. Основна частина гри завершилася із рахунком 2:2, а в серії пенальті фортуна була на боці гостей – 3:4. Бронзові ж нагороди здобув «Металіст 1925» (Харків), який переграв «Політехнік» (Румунія) – 2:0», – повідомляється на сайті Відділення НОК України Вінницької області.

У Вінниці проходив фінал міжнародного футбольного турніру «Utmost Cup-2018». У ньому брали участь юні футболісти з різних регіонів нашої країни, а також Болгарії, Румунії і Молдови.

Матчі проходили на трьох вінницьких футбольних майданчиках зі штучним покриттям – СК «Нива», Палацу дітей та юнацтва та ЗОШ № 35.
Вінницька команда «Прем’єр-Нива» у турнірі здобула «срібло», поступившись юним футболістам з сусідньої країни.

«У молодшій групі до фіналу вийшли молдовська команда
«Буюкань» (Кишинів, Молдова) і вінницька «Прем’єр-
Нива». По ходу гри підопічні Олександра Гайдаржи і
Андрія Панчука вели в рахунку, але все ж не втримали
перевагу. Основна частина гри завершилася із рахунком 2:2,
а в серії пенальті фортуна була на боці гостей – 3:4.
Бронзові ж нагороди здобув «Металіст 1925» (Харків), який
переграв «Політехнік» (Румунія) – 2:0», – повідомляється на сайті Відділення НОК України Вінницької області.


 

Юрій Ярмощук

15 жовтня, 2018