Майже в центрі Вінниці водій вантажівки "розвозив" бруд по проїжджій частині (ФОТО)

Новини Вінниці / Майже в центрі Вінниці водій вантажівки "розвозив" бруд по проїжджій частині (ФОТО)

У Вінниці працівники Муніципальної варти склали протокол про адміністративне правопорушення на водія "КАМАЗу", який не вимив колеса від бруду перед виїздом на проїжджу частину дороги.

У Вінниці працівники Муніципальної варти склали протокол про адміністративне правопорушення на водія "КамАЗу", який не вимив колеса від бруду перед виїздом на проїжджу частину дороги.

Як повідомили в пресслужбі "Муніципально варта Вінниці", водій вантажівки виїхав на проїжджу частину із забрудненими колесами, не здійснивши механічного або ручного очищення і миття коліс транспортного засобу від бруду, що призвело до забруднення тротуару та дорожнього полотна по вул. Князів Коріатовичів.

Інспектори Муніципальної варти склали на цього водія протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Новини Вінниці / Майже в центрі Вінниці водій вантажівки "розвозив" бруд по проїжджій частині (ФОТО)Новини Вінниці / Майже в центрі Вінниці водій вантажівки "розвозив" бруд по проїжджій частині (ФОТО)Новини Вінниці / Майже в центрі Вінниці водій вантажівки "розвозив" бруд по проїжджій частині (ФОТО)Новини Вінниці / Майже в центрі Вінниці водій вантажівки "розвозив" бруд по проїжджій частині (ФОТО)Новини Вінниці / Майже в центрі Вінниці водій вантажівки "розвозив" бруд по проїжджій частині (ФОТО)
Ірина Заіковата

10 листопада, 2020