Лише за добу у Вінниці затримали шістьох людей з амфетаміном

Новини Вінниці / Лише за добу у Вінниці затримали шістьох людей з амфетаміном

Минулої доби у Вінниці поліцейські затримали шістьох правопорушників, у яких вилучили амфетамін. Двоє з них займались його розповсюдженням шляхом закладок на території обласного центру.

Як повідомляють у Вінницькому райуправлінні, 21 березня на території гаражного кооперативу по вулиці Сабарівське шосе працівники поліції зупинили двох підозрілих осіб, під час поверхневого огляду у яких вилучили півсотні закладок з амфетаміном.

Затриманими виявились вінничани віком 21 та 30 років. Продаж наркотичної речовини вони здійснювали через чат-боти у застосунку Telegram. Їх перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території міста та області.

Під час патрулювання на вулиці Нагірній поліцейські затримали 30-річну жительку смт Літин, у якої під час поверхневого огляду вилучили десять згортків з амфетаміном.

Слідчі встановлюють джерело надходження наркотичних засобів.

Правопорушники затримані у процесуальному порядку та поміщені до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі готують матеріали для оголошення їм про підозру за ч.1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Ще у трьох вінничан поліцейські вилучили пакетики з незначною кількістю наркотичних засобів. За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачено покарання до п’яти років обмеження волі, відповідно до ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Макс Мельник

22 березня, 2022