Лобове зіткнення: внаслідок ДТП на Вінниччині травмувались п’ятеро людей

Новини Вінниці / Лобове зіткнення: внаслідок ДТП на Вінниччині травмувались п’ятеро людей

Ввечері 2 грудня у Тульчинському районі сталась ДТП – зіткнулись автомобілі Great Wall Deer та Peugeot Expert. У результаті аварії тілесні ушкодження отримали водії транспортних засобів та троє пасажирів. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, аварія сталась близько 16.40 на автодорозі між населеними пунктами Високе та Вапнярка.

За попередньою інформацією слідства, 57-річний водій автомобіля Great Wall Deer виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем Peugeot Expert під керуванням 36-річного жителя Тульчинського району.

Внаслідок автопригоди водії автомобілів та троє пасажирів транспортного засобу Great Wall Deer отримали травми й госпіталізовані до медичних закладів.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик. У обох водіїв взято зразки крові для визначення наявності чи відсутності у ній алкоголю.

Для з’ясування всіх обставин слідчими призначено ряд експертиз у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

3 грудня, 2022