Лякають коливання з ціною на газ? Електричні котли від ПрАТ «Вінницький завод «Маяк» не дозволять замерзнути

Новини Вінниці / Лякають коливання з ціною на газ? Електричні котли від ПрАТ «Вінницький завод «Маяк» не дозволять замерзнути

У нинішньому році осінь дала про себе знати досить рано. Фахівці на різних рівнях припускають можливість подальшого зростання ціни на газ. Зважаючи на непередбачуваність ринку блакитного палива, електропостачання вважається відносно стабільним. Тому варто замислитися про встановлення електричного котла.

ПрАТ «Вінницький завод «МАЯК» - провідний національний виробник електричних котлів торгової марки ТЕРМІЯ. Підприємство вже понад 25 років працює на ринку України та понад 10 років експортує продукцію на ринки Європейського союзу.

Електричні котли ТМ «ТЕРМІЯ» випускаються в двох варіантах – з циркуляційним насосом WILO (виробництва Німеччина) та без нього. Всі прилади оснащені терморегулятором відомих світових брендів CAMPINI COREL, який забезпечує автоматичне регулювання температури води в системі.

Трубчасті нагрівачі в теплообміннику виготовлені з високоякісної зносостійкої нержавіючої сталі. Кожна модель має систему захисту від перегріву теплоносія та підвищення тиску в системі вище критичних значень. Також котли мають 3 ступені регулювання потужності,
що дозволяє обрати потрібний режим обігріву.

Котли торговельної марки ТЕРМІЯ представлені в трьох серіях:

  • “ЕКОНОМ” - потужністю від 4,5 до 15 кВт;
  • “ЕЛІТ” - потужністю від 6.0 до 15.0 кВт;
  • “Промислові підлогові” - потужністю 36.0, 45.0 та 60 кВт.

Перевага електричних приладів полягає в тому, що на відміну від газових, при їх встановленні не потрібні погодження з контролюючими службами. При наявності багатотарифного лічильника цілодобове використання електрокотла дозволить зекономити на оплаті за електроенергію.

Якщо Ви вирішили придбати електричний котел для опалення будинку – ціна в офіційному магазині виробника найвигідніша в Україні.

Новини Вінниці / Лякають коливання з ціною на газ? Електричні котли від ПрАТ «Вінницький завод «Маяк» не дозволять замерзнутиНовини Вінниці / Лякають коливання з ціною на газ? Електричні котли від ПрАТ «Вінницький завод «Маяк» не дозволять замерзнутиНовини Вінниці / Лякають коливання з ціною на газ? Електричні котли від ПрАТ «Вінницький завод «Маяк» не дозволять замерзнутиНовини Вінниці / Лякають коливання з ціною на газ? Електричні котли від ПрАТ «Вінницький завод «Маяк» не дозволять замерзнутиНовини Вінниці / Лякають коливання з ціною на газ? Електричні котли від ПрАТ «Вінницький завод «Маяк» не дозволять замерзнути