Лариса Білозір: Традиції не зраджуємо. 8000 одиноких пенсіонерів на Вінниччині отримали подарунки до свят

Новини Вінниці / Лариса Білозір: Традиції не зраджуємо. 8000 одиноких пенсіонерів на Вінниччині отримали подарунки до свят

Понад 8 тисяч новорічних подарунків отримали одинокі старенькі на Вінниччині напередодні новорічних свят за ініціативи народних депутатів Лариси Білозір та Миколи Кучера. Така гарна традиція продовжується уже 4 рік поспіль, як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану.

Загалом новорічні подарунки отримали одинокі дідусі та бабусі у 20 громадах Вінниччини: Тульчинській, Шпиківській, Шаргородській, Мурафській, Джуринській,  Чернівецькій, Бабчинецькій, Томашпільській, Вапнярській, Мурованокуриловецькій, Ладижинській, Гайсинській, Кунківській, Кранопільській, Теплицькій, Соболівській, Джулинській, Бершадській, Ободівській, Тростянецькій.

"Ми щороку знаходимо можливість для допомоги пенсіонерам у переддень великих свят. І зустріч Нового року якраз одне з таких періодів. Погодьтеся, навіть незначна увага у ці дні наповнює душу особливим теплом і любов’ю. Приємно, що нашу місію добра підтримують й інші та переймають успішний досвід. Моя величезна вдячність соціальним працівникам, які з року в рік зголошуються бути нашими волонтерами у цій добрій традиції", - зазначив Микола Кучер у дописі на власній сторінці у фейсбук.

Більшість стареньких якими опікуються працівники територіальних центрів соціального обслуговування, не мають рідних, які б у ці новорічно-різдвяні дні приділили їм увагу. Тож такі благодійні акції слугують аби одинокі пенсіонери відчули натхнення та надію на краще. 

"Ставитися з великою любов’ю до одиноких стареньких – це наш обов’язок. Знаю, що кожного року вони чекають уваги і турботи. Такі зустрічі – найщиріші та безцінні. Радість цих людей важко передати словами.  За різними життєвими обставинами, на жаль, у громадах є чимало самотніх, до яких, окрім соціальних працівників, ніхто не заходить. А вони ж, як діти, чекають теж дива напередодні новорічних свят. Тому нашій родині надзвичайно приємно і важливо подарувати такі хвилини радості тим, хто цього по-справжньому потребує", - підкреслила народна депутатка Лариса Білозір. 

Нагадаємо, народні обранці Лариса Білозір та Микола Кучер також передали новорічні подарунки підопічним будинків-інтернат та вихованцям інклюзивно-ресорних центрів у себе на округах.

Новини Вінниці / Лариса Білозір: Традиції не зраджуємо. 8000 одиноких пенсіонерів на Вінниччині отримали подарунки до святНовини Вінниці / Лариса Білозір: Традиції не зраджуємо. 8000 одиноких пенсіонерів на Вінниччині отримали подарунки до святНовини Вінниці / Лариса Білозір: Традиції не зраджуємо. 8000 одиноких пенсіонерів на Вінниччині отримали подарунки до святНовини Вінниці / Лариса Білозір: Традиції не зраджуємо. 8000 одиноких пенсіонерів на Вінниччині отримали подарунки до святНовини Вінниці / Лариса Білозір: Традиції не зраджуємо. 8000 одиноких пенсіонерів на Вінниччині отримали подарунки до святНовини Вінниці / Лариса Білозір: Традиції не зраджуємо. 8000 одиноких пенсіонерів на Вінниччині отримали подарунки до святНовини Вінниці / Лариса Білозір: Традиції не зраджуємо. 8000 одиноких пенсіонерів на Вінниччині отримали подарунки до святНовини Вінниці / Лариса Білозір: Традиції не зраджуємо. 8000 одиноких пенсіонерів на Вінниччині отримали подарунки до святНовини Вінниці / Лариса Білозір: Традиції не зраджуємо. 8000 одиноких пенсіонерів на Вінниччині отримали подарунки до святНовини Вінниці / Лариса Білозір: Традиції не зраджуємо. 8000 одиноких пенсіонерів на Вінниччині отримали подарунки до свят