«Куратора» Вінниччини у передвиборчому штабі Тимошенко включили до «Миротворця»

Новини Вінниці / «Куратора» Вінниччини у передвиборчому штабі Тимошенко включили до «Миротворця»

Росіянина Володимира Рябого, який за твердженням СБУ у передвиборчому штабі Юлії Тимошенко «відповідав» за Вінницьку область 21 лютого додано до бази «Миротворець». Профіль «вінничанина» у соціальних мережах знищено, але залишилися згадування про нього у базах фіскальних та інших органів РФ.

Росіянина Володимира Рябого, який за твердженням СБУ у передвиборчому штабі Юлії Тимошенко «відповідав» за Вінницьку область, 21 лютого додано до бази «Миротворець». Профіль «вінничанина» у соціальних мережах знищено, але залишилися згадування про нього у базах фіскальних та інших органів РФ.

Нагадаємо, що про 46-річного жителя Ставропольського краю та його участь у передвиборчій «піраміді» стало відомо в ході брифінгу заступника керівника СБУ В. Кононенка, коли той розповів, що саме росіянин відповідальний за організацію підкупу виборців на Вінниччині. NaПарижі про це докладно писав. Оскільки у Генпрокуратурі відкрили кримінальну справу щодо втручання у вибори президента, то його включили до позадержаної бази. 

Що відомо про Володимира Ілліча? Він – підприємець, який організував у Ставрополі автошколу.

За плечима Рябого є і певний досвід виборчіх кампаній. Так, в 2011-ому він був довіреною особою лідера ЛДПР В. Жириновського і від ліберал-демократів балотувався до думи Старопільського краю. В 2015 році як представник партії «Патріоти Росії» він приймав участь у виборах до «міськради» Мінеральних Вод.   

Олег Верлан

21 лютого, 2019