Криваве пограбування:на Вінниччині введено план «Сирена» - правоохоронці розшукують двох підозрюваних у вбивстві чоловіка із Шаргородського району

Новини Вінниці / Криваве пограбування:на Вінниччині введено план «Сирена» - правоохоронці розшукують двох підозрюваних у вбивстві чоловіка із Шаргородського району

Цієї ночі на Вінниччині розгорнувся справжній бойовик.Двоє злочинців в масках проникли в приватне домоволодіння, розташоване у Шаргородському районі.Зловчисники погрожуючи зброєю зв‘язали скотчем чоловіка та жінку й заволоділи грошима. Після втекли а на автомобілі Hyundai на євробляхах.

Цієї ночі на Вінниччині розгорнувся справжній бойовик. Двоє злочинців в масках проникли в приватне домоволодіння, розташоване у Шаргородському районі. Зловчисники погрожуючи зброєю зв‘язали скотчем чоловіка та жінку й заволоділи грошима. Вони втекли на автомобілі Hyundai на євробляхах.

Потерпілому чоловіку вдалось звільнитися, після чого він на своєму авто з мисливською зброєю почав переслідувати нападників. Як повідомив перший заступник Голови Національної поліції України В’ячеслав Абро́ськін на своїй сторінці у Facebook, на дорозі йому вдалося наздогнав зловмисників і навіть скинув їх авто в к‘ювет. Однак нападники застрелили чоловіка та пішки втекли із місця пригоди.

«В ході розшукових дій попередньо встановлено, що до скоєного злочину можуть бути причетні Чернявський Павло, 1976 р.н., та Волохов Микола, 1987 р.н. На території Вінницької області введено в дію поліцейську операцію «Сирена». Звертаюсь до громадян - якщо вам відома будь-яка інформація щодо місцезнаходження зазначених громадян, просимо звертатися до поліції на 102», - написав В’ячеслав Аброськін.

 

Саша Григоровська

16 березня, 2019