КОРД і «спроба самогубства»: у Вінниці поліція "накрила" хімічну лабораторію (ФОТО)

Новини Вінниці / КОРД і «спроба самогубства»: у Вінниці поліція "накрила" хімічну лабораторію (ФОТО)

На околиці Вінниці, в гаражному кооперативі, місцеві оперативники та спецпризначенці поліції затримали чотирьох зловмисників, які курували ви рибництво наркотиків. За версією слідства, вона облаштували хімічну лабораторію, а коли «відчули смажене», один з них ледь не пішов на самогубство.

На околиці Вінниці, в гаражному кооперативі, місцеві оперативники та спецпризначенці поліції затримали чотирьох зловмисників, які курували виробництво наркотиків. За версією слідства, вони облаштували хімічну лабораторію, а коли «відчули смажене», один з них ледь не пішов на самогубство.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області,  зловмисники ретельно приховували свою діяльність, підходи до приміщень вони обладнанали камерами відеонагляду. Скільки функціонувала лабораторія, наразі невідомо. Нібито тривалий час. Виробництво давало чималі доходи, адже налагодженими були як збут готової продукції, так і постачання сировини.

Однак, коли поліцейські і бійці КОРДу прийшли з обшуком, ділки почали знищувати докази, а один з них намагався проковтнути пакетик з амфетаміном. Поспіхом… В принципі, такі дії могли привести до фатальних наслідків.

У поліції зазначають, що під час обшуку в приміщеннях вилучили пакети з амфетаміном, канабісом, ампули з порошкоподібною речовиною, електронні ваги, банківські картки та інші речові докази злочинної діяльності.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) чоловіки затримані. Підозрюваним "світить" до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Новини Вінниці / КОРД і «спроба самогубства»: у Вінниці поліція "накрила" хімічну лабораторію (ФОТО)Новини Вінниці / КОРД і «спроба самогубства»: у Вінниці поліція "накрила" хімічну лабораторію (ФОТО)Новини Вінниці / КОРД і «спроба самогубства»: у Вінниці поліція "накрила" хімічну лабораторію (ФОТО)Новини Вінниці / КОРД і «спроба самогубства»: у Вінниці поліція "накрила" хімічну лабораторію (ФОТО)Новини Вінниці / КОРД і «спроба самогубства»: у Вінниці поліція "накрила" хімічну лабораторію (ФОТО)
Макс Мельник

27 листопада, 2020