Колишній американський морський піхотинець оселився на Вінниччині і став письменником

Новини Вінниці / Колишній американський морський піхотинець оселився на Вінниччині і став письменником

Колишній морський піхотинець американець Уолтер Орр Скотт після «виходу на пенсію» вирішив оселитися в Україні. Домівкою обрав Жмеринку, знайшов дружину та створив родину.Зміна місця проживання кардинально вплинула на життя чоловіка, колишній військовий «перекваліфікувався» у письменник.

Колишній морський піхотинець американець Уолтер Орр Скотт після «виходу на пенсію» вирішив оселитися в Україні. Домівкою обрав Жмеринку, знайшов дружину та створив родину. Зміна місця проживання кардинально вплинула на життя чоловіка, колишній військовий «перекваліфікувався» у письменника.

Нині в творчому доробку Уолтера 5 власних книг, серед яких поетична збірка «Вставай, Україно», збірка оповідань «Історія одного солдата», інтерпретація творчості Шевченка в обрамлених прозових сюжетах та історично-фантастична трилогія «Дари».

Нині письменник працює ще над однією книгою, в стилі фентезі. Збирає історичний матеріал.

Про це повідомляє Жмеринка.City.

«Нещодавно письменник зустрівся із 96-річною жителькою Браїлова Оленою Кучер, яка розповіла про свою бабусю 1820 року народження, саме той час, коли був живим Тарас Шевченко. Тому над сюжетом нової книги автор працює дуже кропітливо, і в книзі, знову-таки, тісно переплітатимуться справжні факти та елементи фантастики», -  йдеться в інформації.

Марина Карабай

29 листопада, 2020