Хто переміг у конкурсі «Жінка Вінниччини» та скільки зібрали коштів на лікування дівчинки з рідкісною недугою (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Хто переміг у конкурсі «Жінка Вінниччини» та скільки зібрали коштів на лікування дівчинки з рідкісною недугою (ВІДЕО)

Стали відомі імена переможниць конкурсу «Жінка Вінниччини». Цей проект започатковано минулого року, його мета – відзначення жінок з різних галузей, які досягли вагомих результатів у професійній чи громадській діяльності.

    Стали відомі імена переможниць конкурсу «Жінка Вінниччини». Цей проект започатковано минулого року, його мета – відзначення жінок з різних галузей, які досягли вагомих результатів у професійній чи громадській діяльності. Їх обирали у таких номінацях: «Бізнес», «Культура», «Наука та освіта», «Спорт», «Медицина», «Fashion», «Медіа», «Б’юті», «Шоу бізнес», «Туризм», «Ресторанний бізнес», «Державна служба», «Безпека життя», «Надія Вінниччини», «Милосердя Вінниччини», «Багатодітна мати».
    Захід не лише світський, але й благодійний. Учасники проекту збирали  кошти на лікування у США 7-річної вінничанки Іринки Хіміч. Яку суму пожертвували вінничани та як проходив сам конкурс – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

23 березня, 2018