Ходіння по екскрементам влаштували вінничанам сусіди

Новини Вінниці / Ходіння по екскрементам влаштували вінничанам сусіди

Поблизу центральних магістралей Вінниці екскременти зливали просто на стежку між будинками. Винуватці цього не вважали за потрібно щось робити, адже їх не бентежило, що сусіди змушені ходити по фекаліям.

Дивний випадок інспектори Муніципальної варти Вінниці зафіксували на 1-му провулку Стеценка, що неподалік вулиць Київської, Вінниченка, Стрілецької та Чорновола у мікрорайоні Замостя.  

«Ходіння по муках, або, точніше, по екскрементах влаштували жителі своїм сусідам. Річ у тім, що вигрібна яма була неналежно облаштована (водопроникна). Нажаль, навіть з огляду на це, мешканці домоволодіння спромоглися маштабно затопити проїзджу частину своїми рідкими відходами з переповненої ями», - зазначають «муніципали» у Facebook.

На власника будинка та цих відходів вони виписали два протоколи про адміністративне правопорушення - один за необлаштований вигріб, а інший- за забруднення дороги.

Новини Вінниці / Ходіння по екскрементам влаштували вінничанам сусіди Новини Вінниці / Ходіння по екскрементам влаштували вінничанам сусіди
Олег Верлан

7 жовтня, 2021