Хмельничанка, яка торгувала квітами на Вінниччині, загинула під колесами потяга

Новини Вінниці / Хмельничанка, яка торгувала квітами на Вінниччині, загинула під колесами потяга

На Вінниччині під колесами потяга загинула літня жінка з Хмельницького. За версією поліції хмельничанка торгувала квітами на залізничному вокзалі у Жмеринці, через відміну електропотягів пішла додому пішки. Така подорож завершилась трагедією

На Вінниччині під колесами потяга загинула літня жінка з Хмельницького. За версією поліції, хмельничанка торгувала квітами на залізничному вокзалі у Жмеринці, а через відміну електропотягів пішла додому пішки. Така подорож завершилась трагедією. Тепер у поліції розшукують її рідних.

Про це повідомляє Жмеринка.City.

«Тіло жінки виявили 18 березня на перегоні «Сербинівці-Жмеринка-Подільська». Смерть жінки настала внаслідок травмування залізничним потягом», - йдеться в інформації.

Поліція встановила, що жінка доволі часто приїздила до Жмеринки та продавала лісові квіти в районі залізничного вокзалу.  

Правоохоронці також повідомляють, що потерпіла також їздила торгувати до Києва – там продавала і квіти, і ялинки, і лісові ягоди. Навіть з‘ясували подробиці – хмельничанка могла проживати разом з чоловіком, а звали її, можливо, Віра.

Прикмети жінки: віком близько 70-75 років, середньої тілобудови, більше схильне до повноти, довжина тіла 161 см, довжина стопи 23 см, волосся сиве, коротке, очі світлі.

Пенсіонерка була одягнута: куртка ситнетична чорного кольору на пуху, коротка, светр рожевого кольору, футболка червоного  кольору, рейтузи жіночі трикотажні, чоботи жіночі чорного кольору з тканини  зі штучним хутром. На безіменних пальцях правої та лівої рук були каблучки зі сплаву білого кольору з написом «Спаси и сохрани». На шиї дерев’яний православний хрест на шнурку чорного кольору.

При отриманні будь-якої інформації відносно вищезазначеної особи, прохання повідомити за телефонами в УКР ГУНП у Вінницькій області (0432) 59-43-89, 59-41-55, Жмеринського ВП за номером, (04332)2-00-59,  0972607904, 067-433-29-35.

Інформацію було оновлено минулого тижня, тож особа жінки так і залишається не встановленою.

 

Марина Карабай

10 квітня, 2020