Казки голосами вінницьких школярів: як втілюється в життя проєкт "Почути серцем" (ФОТО)

Новини Вінниці / Казки голосами вінницьких школярів: як втілюється в життя проєкт "Почути серцем" (ФОТО)

У Вінниці провели кастинг голосів серед школярів міста, аби записати аудіозбірку казок для дітей Самгородоцької спецшколи — інтернату. Вихованці даного закладу мають вади зору.

У Вінниці провели кастинг голосів серед школярів міста, аби записати аудіозбірку казок для дітей Самгородоцької спецшколи—інтернату. Вихованці даного закладу мають вади зору.

Як розповіла "Суспільному" голова правління ГО «Простір розвитку особистості Бібліофан" Ірина Ісова, мета проєкту полягає в тому, щоб поповнити бібліотеку інтернату та розважити дітей якісним дозвіллям.

"Із сорока охочих озвучити казки школярів обрали лише шістьох. Найзвучніших, найкращих, на нашу думку. Також були проведені майстер-класи з дітками дикторами. На цих майстер-класах тренувалися саме в озвучці кожної ролі.

Самі казки, які будуть озвучувати, написали також діти — учасники літературної академії Бібліофан. Таких є п'ять. Їх об'єднали в аудіозбірку під назвою "Весняні казки", - каже Ірина Ісова.

Аудіоказки — це соціальний проєкт "Почути серцем" — переможець конкурсу грантів "Твори добро". Фінансово проєкт підтримав благодійний фонд «Подільська громада», який виділив на його реалізацію 6900 гривень.

Готову збірку аудіоказок до Самгородоцької спецшколи-інтернату передадуть наприкінці тижня. Ознайомитись із нею можна буде і в бібліотеках міста.

Новини Вінниці / Казки голосами вінницьких школярів: як втілюється в життя проєкт "Почути серцем" (ФОТО)Новини Вінниці / Казки голосами вінницьких школярів: як втілюється в життя проєкт "Почути серцем" (ФОТО)Новини Вінниці / Казки голосами вінницьких школярів: як втілюється в життя проєкт "Почути серцем" (ФОТО)Новини Вінниці / Казки голосами вінницьких школярів: як втілюється в життя проєкт "Почути серцем" (ФОТО)
Ірина Заіковата

10 листопада, 2020