Карантинна криза: у Жмеринці скоротили Бюджет громадських ініціатив

Новини Вінниці / Карантинна криза: у Жмеринці скоротили Бюджет громадських ініціатив

Через зменшення надходжень до бюджету міста, цьогоріч у Жмеринці планують втілити у життя лише 5 проєктів, які подавали на конкурс жмеринчани. Однак, з положення вийшли шляхом  реалізації решти проектів шляхом співфінансування з їх авторами.

Через зменшення надходжень до бюджету міста, цьогоріч у Жмеринці Вінницької області планують втілити у життя лише 5 проєктів, які подавали на конкурс жмеринчани. Однак, з положення вийшли шляхом реалізації решти проєктів шляхом співфінансування з їх авторами.

Як зазначає Жмеринка.city, під час засідання у міськвиконкому обговорювали реалізацію проєктів у 2020 році: «Шкільне подвір’я – це сучасний спортивний майданчик та місце відпочинку школярів» (школа-гімназія), проєкт «Дитяча мрія» – дитячий розважально-спортивний майданчик на ТЕЦі, спортивно-ігровий майданчик «Граймо разом» (вул.Мельнична), «Велопарковка у центрі Жмеринки» (поблизу школи-ліцей) та «Облаштування пішохідного переходу» (вул. Магістральна).

Начальник управління економіки Анатолій Коновал розповів, що розпорядники коштів згідно галузей подали фінансові бюджетні запити для реалізації проєктів, а на офіційному сайті Жмеринської міської ради проєкти отримали статус «на стадії реалізації».

У свою чергу начальник фінансового управління Галина Безверхня повідомила, що станом на 1 липня 2020 року невиконання бюджету становить 18,3 млн. грн., тому реалізувати одночасно усі проєкти Бюджету громадських ініціатив не вдасться.

У підсумку присутні обговорили можливості реалізації проєктів при співфінансуванні авторів. 

Новини Вінниці / Карантинна криза: у Жмеринці скоротили Бюджет громадських ініціативНовини Вінниці / Карантинна криза: у Жмеринці скоротили Бюджет громадських ініціативНовини Вінниці / Карантинна криза: у Жмеринці скоротили Бюджет громадських ініціатив