Камерунець Колінз Нгаха у складі вінницького «Челсі» зіграв у «Різдвяному кубку»

Новини Вінниці / Камерунець Колінз Нгаха у складі вінницького «Челсі» зіграв у «Різдвяному кубку»

На Вінничині зіграли останній матч «Різдвяного кубку». Започаткований в містечку на Вінниччині турнір зібрав на футбольному полі 150 спортсменів з  усієї області. В матчах взяла участь і команда «Челсі» з Вінниці, у складі якої грав камерунець Колінз Нгаха. Та перемогу здобули госопдарі поля.

На Вінничині зіграли останній матч «Різдвяного кубку». Започаткований у Гнівані турнір зібрав на футбольному полі 150 спортсменів з усієї області. В матчах взяла участь і команда «Челсі» з Вінниці, у складі якої грав колишній головний тренер "Ниви" камерунець Колінз Нгаха. Та перемогу здобули госопдарі поля.
Про це повідомляють офіційні джерела.

«Тиждень різдвяних турнірів добіг до кінця. 12 січня у місті Гнівань, на майданчику НВК, пройшов третій кубок з міні-футболу футболу із серії "Різдвяний кубок". Цього разу зустрічалися досвідчені колективи 40+», - розповідає на FB головний «коментатор» матчів Саша Цехмейстер.

Спочатку футболісти грали в групах - шість команд поділили на дві групи. Потім проводились «стикові» матчі за призові місця.

Учаснками турніру були футбольні команди з Тростянця, Селища, Козятина, Луки Мелешківської, збірна друзів ФК «Гнівань» та "Челсі" з Вінниці. У складі вінничан грав камерунець Колінз Нгаха.

У двобої за кубок зустрілись ФК "Гнівань" і "Челсі". Основний час закінчився з рахунком 2:2.

У серії пенальті за господарів поля двічі «зіграв» каркас. Ще один вінницький гравець не влучив у ворота. Футболісти ФК «Гнівань» були спритнішими та здобули кубок.

«Можна з впевненістю сказати, що "Різдвяний кубок" вдався. За тиждень змагань прийняло участь 17 команд, 150 спортсменів», - підбиває підсумки матчів Саша Цехмейстер.

NаПарижі писав про матчі "Різдвяного кубку" серед команд вікових груп "до" та "після" 30 років.

Марина Карабай

16 січня, 2020