У Вінниці з‘явився ексгібіціоніст, який роз‘їжджає громадським транспортом

Новини Вінниці / У Вінниці з‘явився ексгібіціоніст, який роз‘їжджає громадським транспортом

У Вінниці з‘явився ексгібіціоніст, про те, що у місті активізувались чоловіки, які демонструють свої статеві органи, написали в редакцію NaПарижі ще тиждень назад.

У Вінниці з‘явився ексгібіціоніст. Можливо, і не один... Про те, що у місті «активізувались» чоловіки, які демонструють свої статеві органи, написали в редакцію NaПарижі ще тиждень тому.

Та історія, яку розповідала дописувачка була дещо «фантастичною», до того ж перевірити її було неможливо. Жінка не вказала свого номера телефону. На цьому тижні наша читачка, яка попросила не називати її ім‘я, розповіла історію, яка співпадала в деталях з першим анонімним листом.

Ми поспілкувались з пані Надією телефоном і вирішили опублікувати історію.

Зазвичай, ексгібіціоністи вибігають із хащів десь у парках чи скеврах, або ж знаходяться на безпечній відстані від своїх «глядачок». Так вони мають "шлях для відступу". Нині ж вони переформатувались...

Донька пані Надії - дівчинка, яка пішла до першого класу - стикнулась із доволі «дивним» випадком. Ексгібіціоніст – чоловік років 50-60 – чекав свою жертву просто в салоні трамвая. Дівчинка сіла поряд з чоловіком, на колінах в нього лежала сумка, якою він прикривав «причинне місце». Коли чоловік відсунув сумочку, то з ширінки штанів «щось вискочило». Саме так сказала дитина матері.

Дівчинка одразу зіскочила з місця, але поскаржитись дорослим вона не могла, тим більше що пасажир, який її так нажахав сидів, ніби нічого не трапилось.

Пані Надія вирішила не звертатися до поліції, а доньці порадила сідати біля жінок, і краще обирати «бабусь».

Зазначимо, що подібну історію розповіла й наша перша дописувачка. Різниця була лише в тому, що чоловік їхав в тролейбусі. До того ж чоловік, який зайшов на зупинці по вулиці Пирогова, підсів до дівчинки, яка сиділа обличчям до салону на одинарному сидінні. Тож порада, що варто дивитись до кого сідаєш, у цьому випадку не працює.

Щодо прикмет ексгібіціоніста, то звичайно, що він був у масці, лисий, густі чорні брови, на шкірі глибокі пори, які спотворюють обличчя. Кажуть, ще що «противний та бридкий».

Крім ексгібіціоністів, які "тусуются" в громадському транспорті, колеги розповіли ще й про автоексгібіціоніста. Чоловік на автівці з відкритими вікнами та розстібнутими штанями іноді з‘являється біля гуртожитків політехнічного університету. Та в дівчат, які повертаються до гуртожитку такий «залицяльник» викликає більше сміху, ніж страху. Тим більше номера автівки швидко та легко запам‘ятовуються.

admin

16 вересня, 2020