Із будівлі Вінницької ОДА «прибрали» усі килими (ФОТО)

Новини Вінниці / Із будівлі Вінницької ОДА «прибрали» усі килими (ФОТО)

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов влаштував у адмінприміщенні «генеральне прибирання». П’ятниця – кінець робочого тижня. З коридорів, за його словами, прибрали усі килими. Причина новації у коронавірусі.

Голова Вінницької ОДА Сергій Борзов влаштував у адмінприміщенні «генеральне прибирання». П’ятниця – кінець робочого тижня. З коридорів, за його словами, прибрали усі килими. Причина новації - у коронавірусі.

Як жартома зазначив очільник області у Facebook, тепер вже нікого «на ковер» не викличе… З приміщень облдежрадміністрації, за його ініціативо, прибрано 650 метрів килимових доріжок, або 1000 кв. метрів.   

«COVID-19 вносить змінити навіть в інтер’єр. Вірус любить осідати у ворсі. Коронавірусу байдуже: чи це коридори влади, чи вище… Він нікого не щадить.

Тепер прибиральники зможуть дезінфікуючими засобами вимити підлогу і сходи.
Доріжки спустили у підвалі облради. Їх мають «списати» депутати.
З 2005 року по ним стільки пройшли... «Перележали» вони революції і Майдани…

Підкилимних ігор в ОДА вже не може бути», - вказав голова ОДА.

Щодо «підкилимних ігор» побачимо, чи не лукавить очільник.

Новини Вінниці / Із будівлі Вінницької ОДА «прибрали» усі килими (ФОТО)Новини Вінниці / Із будівлі Вінницької ОДА «прибрали» усі килими (ФОТО)Новини Вінниці / Із будівлі Вінницької ОДА «прибрали» усі килими (ФОТО)Новини Вінниці / Із будівлі Вінницької ОДА «прибрали» усі килими (ФОТО)Новини Вінниці / Із будівлі Вінницької ОДА «прибрали» усі килими (ФОТО)