Інтрига з очільником «Слуги народу» на Вінниччині зберігається

Новини Вінниці / Інтрига з очільником «Слуги народу» на Вінниччині зберігається

Після завершення президентської кампанії жодну публічну особу складно назвати лицем «Слуги народу» на Вінниччині. Навіть народні депутати, обрані від партії, не заявляли про свої амбіції «першості». Інтрига зберігається. Хоча у Facebook вже з’явився свій «фаворит» - підприємець та громадський діяч з Павлівки Калинівського району Євген Болюбаш. Його навіть вже охрестили «очільником» обласної парторганізації.

Після завершення президентської кампанії жодну публічну особу складно назвати "обличчям" «Слуги народу» на Вінниччині. Навіть народні депутати, обрані від партії, не заявляли про свої амбіції «першості». Інтрига зберігається. Хоча у Facebook вже з’явився свій «фаворит» - підприємець та громадський діяч із Павлівки Калинівського району Євген Болюбаш. Його вже навіть "охрестили" очільником обласної парторганізації.

Нагадаємо, що 10 листопада у столичному КВЦ «Парковий» відбувся позачерговий з’їзд «Слуги Народу», на якому погодили звільнення з посади голови партії Дмитра Разумкова, обрали замість нього Олександра Корнієнка і оголосили про участь політичної сили у виборах в ОТГ.

Як пише Вінниця.інфо, щоб потрапити на захід, всі подавали он-лайн анкети: зареєструвалось близько 500 учасників і 180 журналістів. З вінницьких нардепів на з’їзді були Ірина Борзова – делегат від Вінницької області, Анатолій Драбовський і Максим Пашковський, як запрошені. Пашковський прийшов сам, а Драбовський з помічником – Ігорем Цивгінцевим. Делегатами з’їзду стали як народні депутати, так і представники «Зе-команди» з регіонів. Вони фактично будуть займатись організацією партійної роботи на місцях.

Як дізнався NaПарижі з власних джерел в партії, окрім І. Борзової, серед вінничан статус делегата мав і Є. Болюбаш, як представник «Зе!команди». Він нібито брав активну участь у президентській кампанії. Але наразі не існує обласної організації, отже немає і голови осередку. Протягом двох місяців відбудеться другий етап партійного з’їзду, на якому планується прийняти рішення про створення осередків. А далі на місцях обиратимуть очільника. Проте поки відсутній навіть «тіньовий» чи фіктивний очільник.

Фото Facebook, Вінниця.info

Олег Верлан

13 листопада, 2019