Інститут розвитку міст святкує 15-річчя свого створення

Новини Вінниці / Інститут розвитку міст святкує 15-річчя свого створення

У Вінниці відзначили ювілей комунального підприємства "Інститут розвитку міст", яке протягом 15 років активно сприяє розвитку міжнародних відносин міста, встановленню партнерських зв'язків та реалізації інфраструктурних проєктів.

На святкування ювілею зібрались представники муніципалітету, громадських організацій та працівники підприємства. Заступник міського голови Вінниці Андрій Очеретний відзначив вагомий внесок Інституту у розвиток міста, зокрема в його міжнародні відносини та розвиток громадського суспільства. Він підкреслив, що співпраця з Інститутом є невіддільною частиною успішного розвитку Вінниці.

Директорка КП "Інститут розвитку міст" Янна Чайковська висловила подяку всім присутнім за активну співпрацю та підтримку. Вона підкреслила, що завдяки спільним зусиллям команди підприємства були досягнуті значні успіхи у розвитку Вінниці.

Під час заходу обговорювалися питання, пов'язані з розвитком організацій у кризові періоди. Учасники дискусії висловили підтримку збору коштів на потреби українських військових, ініційованого Фондом громади "Подільська громади".

 

Новини Вінниці / Інститут розвитку міст святкує 15-річчя свого створенняНовини Вінниці / Інститут розвитку міст святкує 15-річчя свого створенняНовини Вінниці / Інститут розвитку міст святкує 15-річчя свого створення
Михайло Білик

16 квітня, 2024