І ланцюг не допоміг: у Вінниці скандальну «дев’ятку» таки забрали на штрафмайданчик за майже півмільйонний борг

Новини Вінниці / І ланцюг не допоміг: у Вінниці скандальну «дев’ятку» таки забрали на штрафмайданчик за майже півмільйонний борг

Справдній екшн розгорнувся у Вінниці навколо «дев’ятки», яка була у розшуку за борги власника. Події два дні відбувалися на Хмельницькому шосе. У прес-службі патрульної поліції Вінницької області, розповіли, що під час ДТП 7 травня інспектори з’ясували, що авто ВАЗ 2109 знаходиться у базі, адже державна виконавча служба наклала арешт через те що власник заборгував понад 480 тисяч гривень банку.

Справдній екшн розгорнувся у Вінниці навколо «дев’ятки», яка була у розшуку за борги власника. Події два дні відбувалися на Хмельницькому шосе. У прес-службі патрульної поліції Вінницької області, розповіли, що під час ДТП 7 травня інспектори з’ясували, що авто ВАЗ 2109 знаходиться у базі. Державна виконавча служба наклала арешт на машину через те, що власник заборгував банку понад 480 тисяч гривень.

Вінницькі патрульні заблокували авто. Однак у «дев’ятки» виявилося два власника, принаймні, один із чоловіків, які вчора перешкоджали забрати автомобіль на штрафмайданчик, представився новим господарем автомобіля й переконував, що ВАЗ 2109 придбав по довіреності. Він, а також представники спільноти «Дорожний контроль», запевняли, що завинив банку старий власник, а сьогоднішній має відповідне рішення суду, що боргів немає.

У перший день ситуації усі сторони конфлікту залишалися при своїй думці. Автомобіль патрульним не вдалося вилучити на штрафмайданчик, а новому власнику - кудись на ньому поїхати. Тому людина, яка вважає себе господарем, прикувала «дев’ятку» ланцюгом до липи на стоянці біля медмістечка. Після цього разом з «групою підтримки» він залишив автівку.

Весь час прикований до дерева автомобіль охороняли копи. Однак ланцюг не допоміг. По обіді вже 8 травня до скандальної «дев’ятки» приїхали патрульні, представники Головного управління Нацполіції та Держвної виконавчої служби. Працівники ДВС склали відповідні документи, інакше кажучи "описали" автомобіль. Після цього на евакуаторі, разом із ланцюгом, його вилучено на штрафмайданчик.

«У нас є рішення Староміського районного суду Вінниці від 2012 року щодо накладання арешту на даний автомобіль через борг його власника перед банком. Іншого судового рішення у нас немає. Ми неодноразово викликали господаря автомобіля, однак той не з’являвся. Діємо відповідно до закону», - розповів NaПарижі представник ДВС в області, який не представився, через те, що нібито керівник заборонив давати з даного питання будь які коментарі.