Голові Тиврівського райсуду Вінницької області повідомили про підозру в одержанні хабара

Новини Вінниці / Голові Тиврівського райсуду Вінницької області повідомили про підозру в одержанні хабара

Співробітники НАБУ та САП 17 вересня повідомили про підозру в отриманні неправомірної вигоди голові районного суду Вінницької області. Підозру підписано Генеральним прокурором.

Як повідомляється на сайті НАБУ, дії судді кваліфіковані за ч.3 ст. 368 КК України.

Наразі слідство встановило, що служитель Феміди висловив прохання надати йому 120 тис. грн (4620 дол. США) неправомірної вигоди. В обмін на кошти він обіцяв ухвалити рішення в інтересах фізичної особи щодо визнання права на земельну частку (пай).

«У межах розслідуваннях НАБУ спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в Вінницькій області ДСР Нацполіції за процесуального керівництва САП здійснили обшуки і вилучили частину предмету неправомірної вигоди та грошові кошти у сумі понад 50 тис. доларів», - повідомляють у відомстві.

За інформацією кількох джерел у силових структурах NaПарижі, обшуки проводилися у очільника Тиврівського райсуду. Світлини зі слідчих дій і надало НАБУ. Через два дні посадовцю повідомлено про підозру. Цей райсуд очолює Ігор Ратушняк.  

Новини Вінниці / Голові Тиврівського райсуду Вінницької області повідомили про підозру в одержанні хабараНовини Вінниці / Голові Тиврівського райсуду Вінницької області повідомили про підозру в одержанні хабараНовини Вінниці / Голові Тиврівського райсуду Вінницької області повідомили про підозру в одержанні хабара
Олег Верлан

17 вересня, 2021