Голова Вінницької облради Вячеслав Соколовий запрошує дітей до Садиби Подільського чарівника

Новини Вінниці / Голова Вінницької облради Вячеслав Соколовий запрошує дітей до Садиби Подільського чарівника

На території Подільського зоопарку (у Вінниці по вул. С. Зулінського, 9) із 19 грудня почне працювати Садиба Подільського чарівника. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Вінницької обласної ради.

«Запрошую наших маленьких мешканців та гостей, що приїдуть на різдвяні канікули до Вінницької області, на гостину до Садиби Подільського чарівника, — каже Вячеслав Соколовий. — Садиба Подільського чарівника буде однією з найцікавіших новорічно-різдвяних локацій для дітей не лише у Вінницькій області, але й у всьому Подільському регіоні».

Для відвідувачів уже сформована святкова новорічно-різдвяна програма, яка діятиме під патронатом голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового.

«Юні гості Подільського чарівника зможуть подивитися на звірів, а ще - стати учасниками святкового дійства з феями та казковими героями.  Також можна буде прогулятись Алеєю Зодіаку й Галявиною Дванадцяти Місяців, сфотографуватись у спеціальній фотозоні «Сани з оленем» та на майданчику з чарівною парасолькою», - розповідає Вячеслав Соколовий. - На гостей чекає багато розваг, приємних сюрпризів і подарунків.

Садиба Подільського чарівника на території Подільського зоопарку є складовою проєкту «Подільський зоопарк як центр сімейного дозвілля» департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку, здійсненного коштом програми секторальної підтримки Європейського Союзу.

Відвідини Садиби Подільського чарівника, а також уся святкова програма, - безплатна для відвідувачів Подільського зоопарку. Потрібно тільки купити квиток у зоопарк, адже ці кошти спрямовуються на утримання та харчування тварин. Для дітей дошкільного віку, учнів та студентів вартість вхідного квитка - символічна. Для маленьких мешканців Вінницької області, які потребують соціальної підтримки та захисту вхід, вхід - безкоштовний завдяки підтримці голови обласної ради Вячеслава Соколового.

Садиба Подільського Чарівника працюватиме до 19 січня. До цього дня у Подільському зоопарку також триватимуть святкування.