Голова «Вінницького союзу учасників АТО»: «На тлі слабкості і непрофесійності центральної влади в країні, Вінниччині варто очікувати на реванш проросійських сил»

Новини Вінниці / Голова «Вінницького союзу учасників АТО»: «На тлі слабкості і непрофесійності центральної влади в країні, Вінниччині варто очікувати на реванш проросійських сил»

Не допустити реванш проросійських сил можуть лише представники територіальних громад, які отримають реальні повноваження у нових місцевих радах.

Не допустити реванш проросійських сил можуть лише представники територіальних громад, які отримають реальні повноваження у нових місцевих радах.

Про це сьогодні заявили у “Партії Вінничан”.

«Реванш тих, хто привів ворога на українську землю – не просто потенційна загроза. Це реальність сьогодення, про що свідчать й останні соціологічні опитування. За цими сухими цифрами, які нічого не скажуть 90% пересічних мешканців Вінницької області криється страшна перспектива – повноцінний реванш екс-регіоналів з ОПЗЖ, проросійських «шаріїв», їх агентів впливу в інших партіях та утвердження на обласному рівні маріонеткової влади та початок проблем з українською державністю у нашому регіоні. План проросійських сил є очевидним: на тлі слабкості і непрофесійності центральної влади в країні, сформувати підконтрольну більшість у місцевих радах, яка візьме в свої руки владу після створення виконавчих комітетів. Старі політичні партії цьому не перешкоджатимуть – вони традиційно продаються і купляються. «ПАРТІЯ ВІННИЧАН» з опорою на місцеві здорові сили нашого суспільства є єдиною політичною силою, яка зможе об’єднати патріотичні сили Вінниччини для організації супротиву повзучому відродженню «п’ятої колони», – переконаний учасник оборони Донецького аеропорту Леонід Гуменний.

Сьогодні в команді саме цієї місцевої партії найбільше представництво учасників війни з Росією. Це і учасники АТО по всій області і керівники міських та районних ветеранських організацій. Що свідчить не тільки про проукраїнську і патріотичну позицію «Партії Вінничан» і її налаштованість стати головним патріотичним центром тяжіння у Вінницькій області, а й маркером довіри учасників АТО, які свідомо обрали з усієї існуючої політичної системи країни, серед сотень різноманітних партій від яких є можливість пройти в депутати, один єдиний можливий варіант балотування – «Партію Вінничан».

Ні я, ні мої побратими не уявляємо себе кандидатами в депутати в жодній з існуючих українських партій, які неодноразово зашкварились в корупції, договорняках, дерибані державної власності та відвертою здачею українських інтересів. Єдиний вийняток нова вінницька партія, партія патріотів Вінниччини та України – «ПАРТІЯ ВІННИЧАН».

Перше – це безкомпромісна проукраїнська позиція цієї партії, друге – це реальні вчинки і діяльність її керівників. Мало хто знає про волонтерську діяльність і допомогу фронту лідерів «Партії Вінничан».

Наприклад Віктор Бронюк. Запитайте у воїнів АТО, скільки гуманітарної допомоги Віктор передав та особисто привіз на передову, від продуктів харчування і медикаментів до автомобілів.

«Запитайте хто з українських зірок шоу-бізнесу не побоявся виступати перед хлопцями на передовій окрім Бронюка під час активних бойових дій? Таких людей можна перелічити на пальцях. Поки деякі співаки і гурти сумували за російськими турами і гонорарами, Бронюк з гуртом «ТІК» виступав перед військовими, іноді під прикриттям снайперів. Але про це ви не прочитаєте в газетах і фейсбуках. І це ще одна знакова відмінність наших вінничан від всіх політиків. Вінничани роблять добрі справи тихо і без піару», – говорить учасник АТО Леонід Гуменний.

«Партія вінничан» протиставляє себе усім іншим «старим» політичним проєктам, які цілком комфортно почували себе, як за часів правління «регіоналів», так і у нинішній політичній моделі.

«У чому відмінність «Партії вінничан» від інших партій? У тому, що ми спираємося на настрої земляків, а не маніпулюємо ними через підконтрольні олігархам засоби масової інформації. Олігархи завжди готові домовлятися з ким завгодно, якщо від цього матимуть певний зиск. Відповідно й партії, які є завсідниками української політики, отримають відповідну команду капітулювати. Пам’ятаєте про всі «широкі коаліції – ширки», котрі як у пасьянсі роками складалися і перекладалися на політичній арені? Ризик втратити національну ідею і українську позицію лише тому, що столичні партійні бонзи розпродають країну – більш, ніж реальний», – наголошує голова «Партії вінничан» Микола Філонов.

«Наша позиція зрозуміла. «ПАРТІЯ ВІННИЧАН» виступає за єдину, соборну і унітарну Україну, яка рухається до Європейського Союзу, шляхом впровадження в країні європейських стандартів якості життя та підвищення рівня соціального забезпечення. Але ми не довіряємо партійним елітам. З телевізора вони виступатимуть у вишиванках, а вночі отримуватимуть гроші від агресора.

А після того, як дорвуться до влади – продадуть по клаптиках і всю країну. «ПАРТІЯ ВІННИЧАН» будується не «згори», а «знизу», тому нас неможливо ані підкупити, ані деморалізувати», – зазначає Микола Філонов.

«Тільки таким чином – передачею влади моральним авторитетам і лідерам громад – можна протистояти реваншу старої системи, підготовку якого майже і не приховують «гості з минулого», – визначає мету «ПАРТІЯ ВІННИЧАН» її голова.

admin

17 вересня, 2020