Голова пса застрягла у шнеку комбайна: жахливі «пригоди» тварини на Вінниччині (ФОТО)

Новини Вінниці / Голова пса застрягла у шнеку комбайна: жахливі «пригоди» тварини на Вінниччині (ФОТО)

У селі Копіївка Тульчинського району Вінниччини місцевий собака опинився у надзвичайно складній ситуації. Його голова якось опинилася у шнеку комбайна. Тварина не могла вивільнитися. Не зміг допомогти і хазяїн песика.

У селі Копіївка Тульчинського району Вінниччини місцевий собака потрапив у надзвичайно складну ситуацію. Його голова якось опинилась у шнеку комбайна. Тварина не могла вивільнитися. Не зміг допомогти і хазяїн песика.

Як зазначають у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, 6 лютого незвичне рятування провели тульчинські рятувальники.

До бійців ДСНС звернувся 59-річний чоловік із проханням вивільнити його пса. Прибувши до місця виклику, рятувальники ДПРЧ-14 за допомогою спецобладнання звільнили тварину з металевої «пастки».

Що саме спонукало бідолашного пса вчинити дану «витівку», що він шукав у комбайні, залишиться нерозкритою таємницею.

Новини Вінниці / Голова пса застрягла у шнеку комбайна: жахливі «пригоди» тварини на Вінниччині (ФОТО)Новини Вінниці / Голова пса застрягла у шнеку комбайна: жахливі «пригоди» тварини на Вінниччині (ФОТО)Новини Вінниці / Голова пса застрягла у шнеку комбайна: жахливі «пригоди» тварини на Вінниччині (ФОТО)Новини Вінниці / Голова пса застрягла у шнеку комбайна: жахливі «пригоди» тварини на Вінниччині (ФОТО)Новини Вінниці / Голова пса застрягла у шнеку комбайна: жахливі «пригоди» тварини на Вінниччині (ФОТО)Новини Вінниці / Голова пса застрягла у шнеку комбайна: жахливі «пригоди» тварини на Вінниччині (ФОТО)
Олеся Рудницька

6 лютого, 2020