Гімнастка Діана Баєва з Вінниці успішно виступила на Чемпіонаті Європи

Новини Вінниці / Гімнастка Діана Баєва з Вінниці успішно виступила на Чемпіонаті Європи

Збірна України з художньої гімнастики, до складу якої увійшла вінничанка Діана Баєва, виборола першість на Чемпіонаті Європи.

Збірна України з художньої гімнастики, до складу якої увійшла вінничанка Діана Баєва, виборола першість на Чемпіонаті Європи.

Про це повідомляють офіційні джерела

«Феєричний виступ збірної команди України у групових вправах на чемпіонаті Європи, що відбувся цими вихідними у столиці України, викликав справжній фурор серед вболівальників художньої гімнастики.

Особливо видовищним був виступ з обручами та булавами. Незважаючи на дрібну помилку, загальний залік балів вивів збірну України на 1-е місце та у вправі з м'ячем українки посіли 1 місце», - йдеться в інформації. 

Зазначимо, наймолодша учасниця збірної вінничанка, вихованка ДЮСШ № 1, СК "Прем'єра", 16-річна Діана Баєва, тренери – Юлія Заплішна та Анна Миргородська.

Приємно, що вінницька школа художньої гімнастики виховує спортсменів, які демонструють такі результати. Фахівці зазначають, що надзвичайно важливо потрапити до рук талановитого тренера, який не нашкодить, а підтримає, «підшліфує» майстерність і передасть «до рук» тренерів національної збірної.

 

Марина Карабай

30 листопада, 2020