Футбольні змагання пам’яті видатного тренера Петра Горлицького відбулись на Вінниччині (ФОТО)

Новини Вінниці / Футбольні змагання пам’яті видатного тренера Петра Горлицького відбулись на Вінниччині (ФОТО)

У Кирнасівці Тульчинського району на Вінниччині провели традиційний обласний футбольний турнір серед юнаків 2004-2005 років народження. Присвятили змагання пам’яті тренера Петра Горлицького. Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної Асоціації футболу.

У Кирнасівці Тульчинського району на Вінниччині провели традиційний обласний футбольний турнір серед юнаків 2004-2005 років народження. Присвятили змагання пам’яті тренера Петра Горлицького. Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної Асоціації футболу.

Змагання пройшли за підтримки обласної Асоціації футболу, відділу сім‘ї, молоді та спорту Тульчинської РДА, голови облспоживспілки Василя Подоляна і мецената Василя Таратунського.

На старт вийшли чотири команди: з Ладижина, Крижополя, Шпикова і «Поділля» (Кирнасівка). Грали за коловою системою. У підсумку бронзові нагороди здобули представники Крижополя, на другій позиції – ладижинці. А чемпіонами стали юні футболісти кирнасівської команди «Поділля». Вони виграли усі матчі. Команду Шпикова розгромили - 8:0, крижополян переграли – 3:1. А у вирішальній зустрічі за золото із мінімальним рахунком 1:0 господарі поля переграли ладижинців.    

Юні спортсмени отримали Кубки і грамоти, а також солодощі від партнерів турніру. Були вручені й особисті нагороди. Кращим бомбардиром став Назар Бондаренко, кращим гравцем турніру – Вадим Паламарчук  (обидва - «Поділля», Кирнасівка).

"Змагання пам’яті Петра Горлицького були етапом підготовки до обласної Дитячо-юнацької футбольної ліги. Із цього року «Поділля» гратимемо там вже не в першій, а у вищій лізі" - розповів старший тренер-викладач Тульчинської ДЮСШ для дітей-сиріт і тренер юних футболістів Кирнасівки Олег Яковенко.   

Новини Вінниці / Футбольні змагання пам’яті видатного тренера Петра Горлицького відбулись на Вінниччині (ФОТО) Новини Вінниці / Футбольні змагання пам’яті видатного тренера Петра Горлицького відбулись на Вінниччині (ФОТО) Новини Вінниці / Футбольні змагання пам’яті видатного тренера Петра Горлицького відбулись на Вінниччині (ФОТО) Новини Вінниці / Футбольні змагання пам’яті видатного тренера Петра Горлицького відбулись на Вінниччині (ФОТО) Новини Вінниці / Футбольні змагання пам’яті видатного тренера Петра Горлицького відбулись на Вінниччині (ФОТО) Новини Вінниці / Футбольні змагання пам’яті видатного тренера Петра Горлицького відбулись на Вінниччині (ФОТО)
Сергій Маламура

2 вересня, 2020