Футболіст Віталій Буяльський з Вінниччини приніс "динамівцям" єдиний гол у грі із гірниками

Новини Вінниці / Футболіст Віталій Буяльський з Вінниччини приніс "динамівцям" єдиний гол у грі із гірниками

Гравець київського «Динамо»  Віталій Буяльський з Вінниччини забив єдиний гол у грі із донецьким «Шахтарем».

Гравець київського «Динамо» Віталій Буяльський з Вінниччини забив єдиний гол столичної команди у грі із донецьким «Шахтарем». Гра відбулася на НСК «Олімпійський». Після довгої перерви футболісти обох команд продемонстрували феєричну гру.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Останній матч першого після поновлення чемпіонату туру подарував одне з найпринциповіших і найочікуваніших протистоянь в українському футболі, де бракувало хіба що глядачів на стадіоні. Команди не відсиджувалися у захисті, атакували, пресингували й радували. моментами. Кияни хоча й були у статусі гостей, у першому таймі почувалися господарями на НСК — більше й небезпечніше атакували й першими забили.Хоча система VAR після перегляду повтору, взяття воріт не зарахувала. Незабаром кияни таки досягли свого, а чисте взяття воріт на свій рахунок записав Буяльський після помилки в захисті суперника», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що далі ініціативу у свої руки взяли футболісти «Шахтаря». Гірники виграли. Результат матчу 3:1.

Новини Вінниці / Футболіст Віталій Буяльський з Вінниччини приніс "динамівцям" єдиний гол у грі із гірникамиНовини Вінниці / Футболіст Віталій Буяльський з Вінниччини приніс "динамівцям" єдиний гол у грі із гірникамиНовини Вінниці / Футболіст Віталій Буяльський з Вінниччини приніс "динамівцям" єдиний гол у грі із гірниками