Ексцентричні фото вінницького фотохудожника Володимира Осьмушка з‘явились у мережі

Новини Вінниці / Ексцентричні фото вінницького фотохудожника Володимира Осьмушка з‘явились у мережі

Після смерті відомого вінницького фотохудожника Володимир Осьмушко в мережі з‘явились його фотороботи. Світлинами поділились колишня вінничанка та фотомодель Тетяна Стрельбицька.

Після смерті відомого вінницького фотохудожника Володимира Осьмушка в мережі з‘явились його фотороботи. Світлинами поділились колишня вінничанка та фотомодель Тетяна Стрельбицька.

«Мій давній друг… Володимир Осьмушко… пішов. Моя юність. Моя перша «відвертість» перед камерою… Завдяки йому зафіксована моя юність. Нажаль, багато фото (реально шедеври), які отримували призи на міжнародни конкурсах, забрали подруги в студенстькі роки…», - йдеться в дописі пані Тетяни.

Колишня фотомодель зазначає, що мріє відшукати архів Осьмушка.

«Живого Володю знайти не могла (мова йдеть про соціальну мережу - ред,). Побачила повідомлення про його смерть», - пише жінка.

Наскільки відомо, Володимир Осьмушко не був прихильником соціальних мереж, про смерть чоловіка через Facebook повідомив його колега. Тож усі, хто знав Володимира, але живе в "інших світах", дізнались про смерть майстра із запізненням.

Щодо фотографій, знайдених Тетяною, то вони цінні ще й тим, що фіксують дуже цікавий мистецький феномен радянських часів. В країні соціалістичного реалізму, де «секса не було», народжувалось, а точніше сказати «прокльовувалось», інше мистецтво – ексцентричне, чуттєве і навіть трохи еротичне.

Часи середньовіччя, коли людське тіло було перед забороною, змінювались Відродженням.

В Європі цей період розпочався ще в XIV сторіччі, та завершився десь у XVII ст. Правда, тоді митці користувались пензлем, фарбами та полотном. Схоже, що епоха новітнього ренесансу розпочалась у нас наприкінці ХХ ст. Тож треба надолужувати…

Новини Вінниці / Ексцентричні фото вінницького фотохудожника Володимира Осьмушка з‘явились у мережіНовини Вінниці / Ексцентричні фото вінницького фотохудожника Володимира Осьмушка з‘явились у мережіНовини Вінниці / Ексцентричні фото вінницького фотохудожника Володимира Осьмушка з‘явились у мережіНовини Вінниці / Ексцентричні фото вінницького фотохудожника Володимира Осьмушка з‘явились у мережіНовини Вінниці / Ексцентричні фото вінницького фотохудожника Володимира Осьмушка з‘явились у мережіНовини Вінниці / Ексцентричні фото вінницького фотохудожника Володимира Осьмушка з‘явились у мережіНовини Вінниці / Ексцентричні фото вінницького фотохудожника Володимира Осьмушка з‘явились у мережіНовини Вінниці / Ексцентричні фото вінницького фотохудожника Володимира Осьмушка з‘явились у мережіНовини Вінниці / Ексцентричні фото вінницького фотохудожника Володимира Осьмушка з‘явились у мережіНовини Вінниці / Ексцентричні фото вінницького фотохудожника Володимира Осьмушка з‘явились у мережіНовини Вінниці / Ексцентричні фото вінницького фотохудожника Володимира Осьмушка з‘явились у мережі
Марина Карабай

14 грудня, 2019